Підтяжка шиї у чоловіків — особливості та переваги

Пластична операція з підтяжки шиї може тонізувати і розгладити шкіру навколо підборіддя, лінії щелепи і шиї через видалення зайвої в'ялої шкіри і жиру з цих областей і підтяжку м'язів. За допомогою підтяжки можна зменшити ознаки старіння в нижній частині обличчя і шиї, що допоможе надати зовнішності більш свіжий вигляд.

Особливості підтяжки шиї у чоловіків

Чоловіча пластична хірургія вимагає особливого підходу, відмінного від процедур для жінок. Вона повинна гарантувати, що пацієнти досягають бажаних результатів, зберігаючи при цьому природний для чоловіків зовнішній вигляд. Наприклад, коли пластичний хірург виконує операцію з підтяжки шиї для чоловіків, він повинен зберегти адамове яблуко і лінію підборіддя.

Підтяжка шиї — поширене рішення серед чоловіків, які хочуть виглядати і відчувати себе молодими, але залишатися природними. Багато чоловіків вибирають цю косметичну процедуру для досягнення більш чітких ліній щелеп і молодих контурів обличчя і шиї — характеристик, які для багатьох уособлюють життєву силу.

Зазвичай підтяжка шиї здійснюється як частина підтяжки обличчя для досягнення найкращих результатів, але також може виконуватися окремо. Підтяжка шиї може допомогти відновити ваш природний вигляд, але не змінить його.

Подтяжка шеи у мужчин_фото1

Причини змін у зовнішньому вигляді

Гравітація, спадковість, значні коливання ваги і природний процес старіння поступово призводять до втрати еластичності шкіри обличчя, шиї і щелепи, залишаючи жирові відкладення в цих зонах. Втрата еластичності шкіри ще більше посилюється через шкідливий для шкіри вплив стресу, куріння та інших факторів навколишнього середовища, таких як ультрафіолетові промені і забруднення повітря. Усе це є причиною того, що з віком ваше підборіддя і лінія щелепи стають менш вираженими.

Чоловіки зазвичай помічають зміни в контурі обличчя у віці від 30 до 40 років, коли жир починає відкладатися під підборіддям, а потім у віці від 40 до 50 років обвисає шкіра шиї. У міру того, як в'ялість шкіри і жирові відкладення продовжують збільшуватися, часто розвивається «шия індички» (надлишкова зморшкувата шкіра, що звисає з шиї) і подвійне підборіддя.

Вибір оптимального методу підтяжки шиї у чоловіків

Ваш пластичний хірург може застосувати один із кількох методів підтяжки шиї, наприклад, ліпосакцію.

Ліпосакція:

  • ідеально підходить для пацієнтів із пружною шкірою;
  • розріз робиться за вухами і під підборіддям;
  • жир відсмоктується з областей під лінією щелепи і під підборіддям;
  • результат — більш чітка шия.

Подтяжка шеи у мужчин

Цервікопластика:

  • найкращий метод для пацієнтів із надлишковим жиром на шиї;
  • розріз робиться під підборіддям і під вухами;
  • підтягуються м'язи шиї під розрізами;
  • можна видалити зайвий жир і шкіру.

Субментопластика — T-Z пластика:

  • рекомендується для пацієнтів з ідеальною масою тіла або близькою до неї, а також для видалення помірної кількості шкіри і жиру;
  • відмінний варіант для пацієнтів, які хочуть поліпшити зону шиї;
  • розріз робиться по вигину шиї;
  • можна поєднувати з ліпосакцією.

Підтяжка шиї у чоловіків — це косметична процедура, тобто вона зазвичай проводиться для естетичних поліпшень. Це суто особисте рішення. Але ця процедура, що набирає популярність, може стати відмінним рішенням для багатьох. Найкращі рішення — це обґрунтовані рішення. Найкраще проконсультуватися з пластичним хірургом, який може допомогти дізнатися більше про підтяжку шиї, вивчити інші варіанти лікування і надати більш точні відповіді, засновані на ваших індивідуальних потребах.

Під час консультації пластичний хірург може також оглянути і виміряти ваше обличчя, зробити фотографії, щоби порівняти результати до і після пластичної операції з повною симуляцією.

Результати підтяжки шиї у чоловіків і відновлення

Щоби повністю відновитися і побачити остаточні результати після підтяжки шиї, буде потрібен якийсь час. Однак багато пацієнтів можуть повернутися до роботи приблизно через 2 тижні і відновити звичайну фізичну діяльність (наприклад, заняття спортом і тренування) приблизно через 3-4 тижні.

Після операції у вас можуть з'явитися набряки і синяки. Щоби зменшити набряк, пластичний хірург може порекомендувати носити компресійну пов'язку протягом тижня або до 14 днів, в залежності від того, який тип хірургічної процедури ви перенесли.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити