Політика конфіденційності

Дана політика конфіденційності визначає правила використання персональної інформації, яка передається користувачами при відвідуванні веб-сайту медичного центру «Клініка пластичної хірургії доктора Слоссера». Персональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин у сфері охорони здоров’я.

Для забезпечення доступу до сервісів веб-сайту (онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про клініку та лікаря), користувач може самостійно надавати наступні персональні дані:

  1. Ім’я
  2. Телефон
  3. Електронна пошта
  4. Дата народження

Крім того, автоматично зберігаються:

  1. IP-адреса
  2. дані тимчасових cookie-файлів

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Під час заповнення форм на веб-сайті з вказуванням персональних даних, користувач висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності. В разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, користувач не може продовжити використання сервісів веб-сайту.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього носія. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених діючим законодавством.

Адміністрація веб-сайту вживає всі заходи для захисту даних користувачів від несанкціонованого доступу. Оновлення політики конфіденційності публікуються на даній сторінці.

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус "В"
(Універсальна клініка "Оберіг")

Задати питання
доктору напряму

Відправляя форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуя перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше. Закрити