Особливості та переваги операції зі зменшення сідниць

Операція зі зменшення сідниць є вдосконаленою хірургічною процедурою, яка виконується з використанням ліпосакції Vaser (лазерної) або ультразвукової для видалення надлишків жиру в зоні сідниць і надання тілу більш чітких контурів. На відміну від бразильської підтяжки сідниць (або збільшення сідниць), ліпосакція спрямована на видалення жирових клітин із сідничних м'язів і зменшення сідниць, а не на введення жиру в цю зону. За допомогою такої процедури можна зменшити розмір великих сідниць, згладити вигини сідниць і навіть підняти їх нижню частину. Ліпосакція для зменшення сідниць може створити красиво збалансовані, симетричні сідниці, імітувати втрату ваги і підвищити впевненість людини в собі.

Как уменьшить попу_фото1

Як проводиться операція зі зменшення сідниць

Сучасні технології зробили революцію в хірургії, зокрема ліпосакції для корекції форм. Наприклад, якщо ліпосакція здійснюється за допомогою лазера або ультразвуку, немає потреби вручну видаляти жирові клітини з навколишніх тканин, як було раніше. Замість цього використовуються ультразвукові промені або лазерна технологія, щоби розтопити жир всередині сідниць перед його відсмоктуванням.

Таким чином, пластичний хірург може м'яко і дбайливо видалити жир з нижньої частини тіла. У день операції зі зменшення сідниць пацієнт отримує заспокійливий засіб. В області сідниць робиться крихітний розріз, щоби можна було ввести під шкіру знеболювальний розчин. Це знижує ймовірність відчуття болю і готує тіло до наступного кроку. Після інфільтрації використовується невеликий ультразвуковий зонд, щоби розтопити жирову тканину. Енергія ультразвуку зонда також допомагає підтягнути шкіру в зоні сідниць. Потім розтоплений жир відсмоктується з сідниць, що оголює менші в розмірі і більш підтягнуті сідниці.

Как уменьшить попу

Результати процедури, пов'язаної з ліпосакцією з використанням лазера, можна побачити приблизно через 6 тижнів після операції. Також на цьому етапі потрібен повторний огляд у лікаря для перевірки прогресу відновлення. У цей час зазвичай здійснюються фотографії, проводяться медичні консультації та вирішуються будь-які подальші проблеми, якщо вони виникають, після операції.

Відновлення й догляд після операції зі зменшення сідниць

Після ліпосакції пацієнт повинен буде носити компресійну білизну, щоби прискорити процес загоєння, зменшити втягування шкіри і мінімізувати післяопераційні набряки. Слід очікувати легкого дискомфорту в області обробки, а також невеликого набряку і легкого синяка, оскільки ці побічні ефекти часто виникають після процедури. Повернутися до повсякденного життя і роботи зазвичай пацієнт може через 1 тиждень після операції.

Чи усувається в'яла шкіра в ході операції зі зменшення сідниць

У більшості випадків, особливо якщо якість шкіри пацієнта погана, ліпосакція сама по собі зменшує сідниці, але обвисла шкіра залишається. Щоби поліпшити вигляд обвислих сідниць, зайва шкіра видаляється хірургічно, що можна робити тільки під загальним наркозом.

Якщо зменшення сідниць здійснюється за допомогою лазерної технології, тепло і енергія, що виділяються під час операції, допомагають підтягнути шкіру в області обробки і навколо неї. Енергія ультразвуку стимулює утворення нових колагенових волокон і змушує шкіру втягуватися. Це може привести до підтяжки сідниць, а також до їх зменшення.

Чи повертаються жирові клітини після операції зі зменшення сідниць

Однією з головних переваг ліпосакції з застосуванням останніх технологій є те, що тіло повністю змінюється внаслідок перерозподілу жирових клітин по ньому. Протягом життя людини кількість жирових клітин залишається постійною, незважаючи на те, що вони можуть бути більшими чи тоншими. Це означає, що в пост-підлітковому віці у людини не з'являється більше додаткових жирових клітин у тілі. Тому, коли жирові клітини видаляються з області сідниць за допомогою лазерної ліпосакції, наприклад, дуже важко буде відновити жир у цій зоні. Якщо після операції ви наберете вагу, важкість більше не буде накопичуватися в нижній частині тіла, а буде розподілятися по тілу більш рівномірно.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити