Ліпосакція на стегнах і сідницях: чи може вона забезпечити ідеальний образ?

Ліпосакція внутрішньої і зовнішньої поверхні стегон допомагає наблизитися до бажаних параметрів, надати силуету витонченості і гармонійності. Сучасні методи дозволяють домогтися прекрасних результатів в короткі терміни.

Всупереч поширеній думці, ліпосакція-це не видалення оптимальної кількості жиру. Що ще важливіше, це те, скільки жиру залишається після операції, щоб переконатися, що природні контури тіла збережені.

Тим часом, видалення занадто великої кількості жиру не тільки руйнує природні контури тіла, але і призводить до нерівностей шкіри, які важко, якщо не неможливо, повністю виправити.

Ліпосакція стегон зазвичай включає в себе виправлення боків, щоб створити більш плавний, більш природний перехід.

З іншого боку, ліпосакція власне сідниць не є поширеною процедурою через підвищений ризик виникнення асиметрії шкіри і в'ялості зовнішнього вигляду. Це особливо вірно, якщо лікувати нижню половину сідниць.

Відомо, що надлишок жиру у верхній частині сідниці робить її більш плоскою і широкою. З цієї причини контурна пластика області за допомогою ліпосакції може забезпечити різке поліпшення зовнішнього вигляду сідниць навіть без використання силіконових імплантатів або бразильської підтяжки сідниць (перенесення жиру).

Ліпосакція на стегнах і сідницях: чи може вона забезпечити ідеальний образ? | SLOSSER

Джерело фото: beautydoctor.ru

Але для невеликої кількості пацієнтів, які скаржаться на свої надмірно великі сідниці, пряма ліпосакція може бути зроблена, хоча певні кроки повинні бути зроблені, щоб уникнути ямочок, провисання та інших небажаних побічних ефектів.

Важливо відзначити, що кількість видаляється жиру має визначатися не тільки бажаним розміром пацієнта після операції. Можливо, більш важливим фактором є еластичність шкіри або її здатність повторно драпіруватися в новий контур.

Видалення обсягу, який занадто великий для шкіри, щоб впоратися з ним, призведе до широкого спектру проблем, таких як видима і/або або відчутні брижі і провисання зовнішнього вигляду. У той час як асиметрія шкіри може бути поліпшена шляхом перенесення жиру, що по суті є процедурою ліпосакції в "зворотному напрямку", пацієнти можуть очікувати тільки деякого рівня поліпшення, на відміну від повного лікування.

Простіше кажучи, мета ліпосакції стегон і сідниць полягає в тому, щоб видалити тільки потрібну кількість жиру і залишити після себе достатньо жирової тканини, щоб зберегти природні контури тіла і підтримувати гладку поверхню шкіри.

Переваги ліпосакції в тому, що:

  • її можна поєднувати з липофилингом;
  • вона дозволяє домогтися бажаних форм швидко, безпечно і без особливих зусиль;
  • ефект від процедури помітний майже відразу.

Існує кілька видів ліпосакції. У число найбільш затребуваних на сьогоднішній день методик входить:

  • вібраційний;
  • вакуумний;
  • ультразвуковий;
  • кріоліполіз.
Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити