Збільшення грудей із вартістю всіх витрат та імплантів із гарантією

Збільшення грудей — одна з найпопулярніших пластичних операцій у світі. Крім збільшення, під час операції також може здійснюватися підтяжка грудей і корекція ореоли для досягнення найкращих естетичних результатів. При прийнятті рішення про те, чи варто робити операцію зі збільшення грудей, необхідно враховувати безліч факторів. Одне з питань, яке найчастіше зустрічається, — скільки коштує збільшення грудей в Україні?

Вартість може сильно змінюватися залежно від пацієнта. Як правило, основними витратами, що впливають на загальну суму, є:

  • гонорар хірурга;
  • вартість анестезії;
  • ліки, що відпускаються за рецептом;
  • одяг після операції, зокрема спеціальна компресійна білизна;
  • тип грудного імпланту (силікон або фізіологічний розчин).

Отже, вартість операції зі збільшення грудей без витрат становитиме близько 6000 євро. З усіма витратами — понад 8000 євро. Детальнішу інформацію можна отримати на сайті.

Які імпланти найчастіше використовуються?

Сучасні пластичні хірурги використовують імпланти з силіконовим наповнювачем або фізіологічним (сольовим) розчином. При порівнянні варіантів ключовим моментом буде вигляд, якого ви намагаєтеся досягти. Силіконовий наповнювач надає більш природний зовнішній вигляд і відчуття. Сольові імпланти твердіші, але багато пацієнтів віддають перевагу цьому варіанту, оскільки з такої рідини складається більша частина людського тіла. Також імпланти з фізрозчином трохи дешевші за ціною. У США, наприклад, найчастіше операції проводяться з використанням такого типу імплантів. Але не варто лякатися силіконового наповнювача: сучасні імпланти мають силіконову капсулу, яка у разі пошкодження не дозволяє вмісту мігрувати по тілу. Розрив імпланту може статися лише при сильному механічному пошкодженні, наприклад, під час аварії.

Ще один компонент, який слід враховувати, — це гарантія на грудний імплант. Повна ціна операції зі збільшення бюста з вартістю всіх витрат включає і цей фактор. Гарантії підвищують вартість послуги, проте захищають вас від додаткових витрат у майбутньому. У разі пошкодження імпланту компанія зобов'язується замінити його.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити