Чи може 3D-візуалізація допомогти вам вибрати ідеальні грудні імплантати?

Вибір правильного розміру грудних імплантатів знаходиться на самому верху списку пріоритетів жінки при плануванні збільшення грудей, і це цілком зрозуміло. Адже однією з головних цілей цієї процедури є збільшення об’єму грудей, тому підбір правильного розміру, безумовно, важливий.

З урахуванням сказаного, прийняття рішення про розмір імплантату може бути набагато складнішим, ніж пацієнти можуть собі уявити, і саме тому використання 3D-зображення може бути так корисно.

Як працює 3D-візуалізація?

Vectra 3D Imaging і подібні пристрої 3D imaging по суті дозволяють вам " приміряти " різні розміри, форми і профілі грудних імплантатів, щоб допомогти візуалізувати, як ваші остаточні результати збільшення грудей можуть виглядати на вашому тілі.

Чи може 3D-візуалізація допомогти вам вибрати ідеальні грудні імплантати? | SLOSSER

Джерело фото: perfecto-room.com

По-перше, пристрій 3D-візуалізації сканує ваше тіло і робить фотографії під різними кутами. Комп'ютерна програма потім використовує цю інформацію для створення 3D-моделі вашого тіла, яку ви і ваш пластичний хірург можете потім використовувати, щоб віртуально приміряти різні типи і розміри грудних імплантатів, щоб побачити, які з них здаються вам найбільш підходящими.

Різниця між об'ємом грудей і розміром чашки

Одна з найбільш заплутаних частин вибору розміру імплантату для більшості жінок полягає в тому, що грудні імплантати не вимірюються в розмірах чашок бюстгальтера, тому що немає єдиного стандарту вимірювання, відповідного певному розміру чашок. Іншими словами, чашка B однієї марки може повністю відрізнятися від чашки B іншої марки. Потім ви повинні враховувати всі різні варіанти стилю, що робить практично неможливим обговорення точного вимірювання, використовуючи тільки розмір чашки.

Щоб уникнути цієї проблеми, грудні імплантати вимірюються в кубічних сантиметрах, скорочено" куб. см " обсягу. Таким чином, імплантат об'ємом 350 кубічних сантиметрів завжди буде мати один і той же розмір і може бути дуже точно виміряний.

Розуміння профілів імплантатів

Крім вибору розміру імплантату, вам також доведеться визначитися з профілем імплантату. Це стосується кількості зовнішньої проекції ваших грудей, яку матимуть ваші імплантати. Наприклад, високопрофільний імплантат матиме найбільшу проекцію, в той час як низькопрофільний імплантат буде проектувати найменшу проекцію. Помірний і помірний плюс профілі знаходяться прямо посередині.

Більшість жінок є кандидатами на профілі "помірний"і" помірний плюс". Однак жінки з вузькими грудьми можуть мати дуже хороші результати від високопрофільних імплантатів, а ті, у кого більш широкі груди, можуть знайти імплантати низького або середнього профілю, які краще підходять для них. Порівняння профілів грудних імплантатів-це ще один фактор, який 3D-візуалізація може допомогти вам візуалізувати.

Інші поради щодо вибору правильних грудних імплантатів

Альтернативою 3D-візуалізації в домашніх умовах є використання рисових сайзерів, які ви можете зробити самі, а потім помістити в свій бюстгальтер, щоб дати вам уявлення про те, як виглядають і відчувають себе різні розміри імплантатів. Звичайно, це не так точно, як 3D-візуалізація, але може стати відмінною відправною точкою перед тим, як ви заплануєте свою початкову консультацію.

Ще один спосіб оцінити, як можуть виглядати ваші результати, - це подивитися на фотографії до і після збільшення грудей, на яких зображені жінки, які мають такий же тип статури і комплекції, як і ви. В іншому випадку ви отримаєте спотворене уявлення про те, як деякі імплантати можуть виглядати на вашому тілі. Імплантати одного і того ж розміру можуть виглядати дуже по-різному на жінці з високим, струнким тілом в порівнянні з більш короткою, більш пишною жінкою!

Нарешті, не соромтеся запитати професійну думку Вашого сертифікованого пластичного хірурга. Ваш пластичний хірург буде вашим основним ресурсом протягом усього процесу збільшення грудей і може допомогти Вам прийняти кращі рішення про розмір, форму і профіль грудного імплантату, грунтуючись на ваших потребах і цілях.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити