Видалення келоїдних рубців, швів та шрамів - статті про платичну хірургію

Деякі шрами гояться з нерівними краями, заглибленнями, щільною контрактурою або іншими аномаліями, які не піддаються неінвазивному лікуванню.

Зовнішній вигляд шраму можна покращити за допомогою хірургічного втручання, яке включає створення нового тонкого рубця замість травматичного. Це дозволяє вирівняти краї рани або поділити рубцеву тканину, яка може ненормально розтягувати шкіру. Ревізія рубця вимагає нового періоду загоєння і догляду за розрізом, але дозволяє створити набагато кращий вигляд, ніж спочатку. Видалення рубця ціна: вартість операції в середньому в Києві становить 150 євро. Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті.

Хірургічне висічення є найефективнішим способом позбутися і келоїдного рубця. Келоїд – це ненормальна реакція рубця на травму шкіри. Процес утворення келоїду включає надмірне розростання фіброзної тканини та колагену. Келоїди, як правило, розростаються за межі вихідного рубця і можуть викликати біль, печіння або свербіж. Вартість операції з видалення келоїду приблизно також становить 150 євро.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити