Найсучасніші методики підтяжки обличчя: технологія AuraLift

На сьогоднішній день однією з найбажаніших і затребуваних підтяжок обличчя серед жінок і чоловіків є AuraLift, також відома як «секретна підтяжка обличчя Голлівуду».  

AuraLyft – це одна з найсучасніших методик омолодження обличчя. Використовуючи цю методику, пластичний хірург може досягти вражаючих результатів, водночас зберігаючи абсолютно природний вигляд обличчя пацієнта. 

AuraLift дає змогу пластичному хірургу покращувати зовнішність як пацієнтів середнього віку, так і літніх пацієнтів з різними проблемами. Незалежно від вашого віку чи статі, ви будете виглядати більш молодо й естетично. 

Ця спеціалізована процедура підтяжки обличчя є більш глибокою, ніж звичайна підтяжка шкіри та тканин обличчя. Під час традиційної операції пластичний хірург підтягує дряблу шкіру так, щоб зменшити в’ялість навколо нижньої частини щік, щелеп і в області шиї. Однак у багатьох випадках після такого втручання обличчя може виглядати неприродно, а міміка суттєво змінюється. Одна з головних переваг AuraLyft полягає в тому, що ця процедура не розгладжує шкіру, роблячи її розтягнутою або стягнутою, тому пацієнти не виглядають так, ніби їм було виконано пластичну операцію.

Як проходить хірургічне втручання за сучасною технікою AuraLift?

Використовуючи техніку AuraLift, пластичний хірург піднімає м’язи обличчя на глибокому рівні. Таким чином пропрацьовується вся шия, лінія щелепи, щоки, зона під очима і навіть скронева область збоку від брів. Ця техніка не тільки забезпечує природні результати, але й одужання відбувається швидше порівняно з реабілітацією після традиційної операції. Розрізи делікатні та приховані, а з часом шрами стануть взагалі непомітними. 

Після завершення етапу реабілітації обличчя пацієнта буде виглядати гармонійно та пропорційно, без “ефекту маски”. Важливо, що за технологією AuraLyft пластичний хірург покладається лише на маніпуляції з власними тканинами пацієнта для досягнення більш молодого й свіжого зовнішнього вигляду. Немає необхідності в ін’єкціях ботокса, філерів чи проведенні інших хірургічних операцій для досягнення хороших результатів. 

Це операція, яка ніби повертає час старіння назад, не залишаючи пацієнтів із застиглими виразами обличчя. Чи не найбільш вражаючим є те, що ця процедура може бути виконана з використанням лише місцевої анестезії, без необхідності застосування загального наркозу. Тим не менш, пластичний хірург може обрати загальну анестезію, якщо це буде необхідно пацієнту. 

AuraLyft пропонує приголомшливі результати, які виглядають настільки природно, що важко повірити, що вони досягнуті за допомогою методів пластичної хірургії. Дізнатися, чи підходить вам інноваційна операція з підтяжки обличчя AuraLift, можна на ознайомчій консультації у провідного українського пластичного хірурга Дмитра Слоссера.

 

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити