Як пластична хірургія може зробити мої ноги тоншими?

Товсті. Кремезні. М‘ясисті . Існують буквально сотні слів, якими пацієнти описують невдоволення своїми ногами.

Так що ж з цим можна зробити? Загалом, операція по схудненню ніг пацієнта найбільш ефективна у верхній частині ноги (тобто стегна), але стає менш ефективною, чим далі ви йдете вниз по нозі. У пацієнта ліпосакція внутрішньої поверхні стегна, зовнішньої поверхні стегна, сідничної області (або "бананового рулету") і навіть області навколо колін може поліпшити зовнішній вигляд товстих ніг.

Здатність ліпосакції зробити ноги більш стрункими залежить від довжини ноги, якості і втягуваності шкіри (чим вище еластичність, тим краще), а також кількості жиру, який може бути видалений ліпосакцією без деформації.

Однак не всі люди є хорошими кандидатами для ліпосакції ніг. Пацієнти, у яких є значна кількість зайвої шкіри (наприклад, після масивної втрати ваги), можуть мати додаткову шкіру, яку необхідно посікти (наприклад, підтяжка стегон). У цих випадках, на додаток до ліпосакції, зайва шкіра видаляється з внутрішньої сторони стегна у вигляді півмісяця в паховій складці, у вигляді поздовжньої або вертикальної смуги тканини або у вигляді" Т " - образного висічення шкіри і жиру.

У той час як скульптурування стегон зазвичай практикується, ліпосакція литок і щиколоток зустрічається рідше. Занадто товсті ікри є результатом великих литкових м'язів, які, в свою чергу, генетично детерміновані. Жир можна прибрати за допомогою ліпосакції м'язи-ні.

Як пластична хірургія може зробити мої ноги тоншими? | SLOSSER

Дерело фото: aif.ru

Хірургічні варіанти лікування надлишкової мускулатури включають видалення смужок або субтотальне висічення м'язів живота, яке обмінює деяку м'язову масу на значний рубець. Крім того, існує ризик тривалого болю, набряку і навіть утворення тромбу. І навпаки, для пацієнтів з надмірними жировими відкладеннями в литках і / або щиколотках, ліпосакція (часто за допомогою ультразвуку або лазера) є варіантом.

У випадках ліпосакції та / або хірургічного видалення пацієнти зазвичай повертаються додому в той же день. Зазвичай рекомендується використовувати компресійний одяг, щоб зменшити набряк в цілому через три тижні після операції. Передбачається, що пацієнти почнуть ходити в той же день, що і операція. Деякі пацієнти повертаються до роботи через 24-48 годин після ліпосакції; після підтяжки стегон пацієнти повинні очікувати зльоту між 5 -10 днями. Фізичні вправи поновлюються через три тижні після операції.

При ліпосакції єдиними шрамами є порти ліпосакційної канюлі; при підтяжці стегон пацієнти можуть очікувати розрізу у внутрішній складці паху або уздовж внутрішнього шва стегна, якщо видаляється більший шматок шкіри.

І, звичайно, не всі пацієнти незадоволені своїми ногами, тому що вони занадто великі. Деякі пацієнти зацікавлені в більш м'язовому профілі, і в цьому випадку, можливо, буде потрібен додатковий час в тренажерному залі. Інші можуть бути зацікавлені в більш повній фігурі, і в цьому випадку пересадка жиру на стегна і / або сідниці є варіантом. Для пацієнтів з "курячими ніжками" збільшення ікри за допомогою імплантату або пересадка жиру-це два методи, що набирають популярність.

Якщо ви зацікавлені в хірургії для поліпшення ваших ніг, ми рекомендуємо вам знайти сертифікованого пластичного хірурга у Вашому регіоні. Заплануйте особисту консультацію, щоб з'ясувати, яка техніка найкраще підходить для ваших індивідуальних потреб і довгострокових цілей.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити