Ефективні типи підтяжки грудей

Підтяжка грудей, також відома як мастопексія, — це хірургічна процедура, що дозволяє змінити форму грудей. Вона спрямована на те, щоби підняти обвислі груди, змінивши їхню форму, розмір і висоту. Під час операції пластичний хірург видаляє зайву шкіру і підтягує тканини довкола, створюючи молодий вигляд.

Які існують типи підтяжки грудей

Існує багато різних типів підтяжки грудей. Кожній пацієнтці важливо знати, який із них допоможе досягти бажаного образу. Щоби відповісти на це питання, необхідно розуміти, що включають різні типи підтяжки грудей, а також їхні унікальні переваги і потенційні недоліки. Я використовую у своїй роботі різні техніки і, щоби кожна моя пацієнтка отримала бажаний результат, обговорюю її потреби й очікування.

Типы подтяжки груди-фото1

Якщо ви не можете собі дозволити тривалу операцію, варто звернути увагу на такі процедури:

  • підтяжка грудей півмісяцем;
  • періареолярна підтяжка грудей;
  • вертикальна підтяжка;
  • якірна підтяжка;
  • підтяжка грудей із використанням імплантатів, при цьому імплантати розміщуються за тканиною грудей.

Якщо ви хочете не тільки підняти груди, а й збільшити розмір, виберіть підтяжку грудей з імплантатами або з пересадкою жиру. Для мінімального утворення рубців ефективні метод Bellesoma і підтяжка грудей півмісяцем.

Метод Bellesoma

Bellesoma — це інноваційний тип підтяжки грудей, який, на жаль, доступний поки що не в багатьох клініках. Цей метод включає використання комп'ютерної моделі ідеальної форми грудей і 3D-моделі тіла пацієнтки.

Перевагами цього типу є:

  • відсутність вертикального рубця на грудях;
  • використання власної тканини грудей пацієнтки для відновлення проекції грудей, декольте і повноти верхньої частини грудей;
  • використання власної тканини грудей пацієнтки для підняття грудей;
  • перенесення ваги з грудей на грудний м'яз, що допомагає полегшити біль у спині, шиї і плечах;
  • ліпофілінг або імплантати для збільшення розміру грудей під час другої операції.

Цей тип підтяжки грудей ідеально підходить для пацієнток, які мріють мати підняті, більш повні і молоді груди, але проти використання імплантатів, бажають зменшити або видалити свої поточні імплантати і відновити форму грудей за допомогою підтяжки.

Типы подтяжки груди

Підтяжка грудей разом із використанням імплантатів

При підтяжці грудей змінюється положення сосків і ареол, піднімаються груди і видаляється зайва шкіра, завдяки чому груди стають більш пружними і виглядають більш молодо. Але якщо ви хочете домогтися більшого розміру і більшої повноти, то вам варто подумати про поєднання підтяжки грудей з імплантатами.

Імплантати розміщуються за грудним м'язом або за тканиною грудей. Розміщення за грудним м'язом займає більше часу, а також вимагає тривалішої реабілітації. Але це забезпечує більш природний вигляд.

Операція з розміщенням за тканиною грудей виконується швидше і вимагає менше часу на загоєння, рубці також мінімальні. Але можливі недоліки включають помітніший імплантат із меншою підтримкою.

Підтяжка грудей півмісяцем

Цей тип підтяжки грудей використовується у тих випадках, коли груди провисають мінімально. Крім того, серпоподібна підтяжка грудей зазвичай виконується одночасно зі збільшенням грудей. Ця техніка — привабливий варіант для жінок, які хочуть мінімізувати рубці.

Періареолярна підтяжка грудей

Цей тип підтяжки грудей включає круговий розріз по краю ареоли. Подібно до підтяжки півмісяцем він часто поєднується зі збільшенням грудей. Ця техніка підтяжки може зменшити розмір ареоли, що допомагає виправити невелику в’ялість і залишає тільки один шрам.

Вертикальна підтяжка грудей

Ця техніка також називається підтяжкою «льодяник» через форми розрізу. Цей тип підтяжки грудей допомагає пластичному хірургу легко видалити зайву шкіру і змінити форму грудей, залишаючи приховані шрами. При вертикальній підтяжці робиться два розрізи: по краю ареоли і по вертикальній лінії від нижньої частини ареоли до нижньої частини грудей. Процедура найкраще підходить для корекції помірного обвисання й ідеальна, якщо ви хочете значно змінити форму грудей.

Підтяжка грудей Anchor

Перевернута «Т», або «якірна» підтяжка, — ефективне рішення для жінок із великим обвисанням і тих, хто прагне кардинально змінити форму. Використовуючи цей тип підтяжки грудей, хірург видаляє більшу частину зайвої шкіри і обвислих тканин. Якірна підтяжка грудей включає три розрізи: по краю ареоли, від нижньої частини ареоли до складки грудей і по нижній частині грудей. Також можливе використання цієї техніки, якщо пацієнтці необхідно зробити зменшення грудей у поєднанні з підтяжкою.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити