Варіанти пластичної хірургії для більш молодої шкіри

Хто не хоче яскравої, чистої і молодої шкіри? Тьмяна, суха і пігментована шкіра-явна ознака віку. Тому важливо підтримувати гарне здоров'я шкіри, щоб звести до мінімуму вплив сонця і старіння. Існують додаткові процедури для шкіри, які потім можуть поліпшити якість вашої шкіри і зробити вашу шкіру молодшою, включаючи хімічні пілінги, лазери, мікроголки і мікродермабразію, щоб назвати деякі з них.

Шкіра - найбільший орган в людському тілі і постійно пошкоджується під впливом сонця і диму. Це призводить до того, що шкіра стає тьмяною і сухою зі зморшками і сонячними плямами або іншим знебарвленням. Крім того, старіння і повторювані рухи на обличчі від нижчих м'язів можуть призвести до появи ліній і зморшок. 

Хороший режим догляду за шкірою є ключовим у підтримці здоров'я шкіри. Два ключові продукти для досягнення цієї мети-сонцезахисний крем і похідні вітаміну А (ретинолу). Сонцезахисний крем захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання А і В, яке руйнує колаген, збільшує пігмент і зменшує оборот клітин. Це, в кінцевому рахунку, призводить до появи тонких ліній і пігментних змін. Похідні вітаміну А допомагають збільшити вміст колагену в шкірі, щоб звести до мінімуму тонкі лінії і збільшити оборот клітин. Вони також можуть бути використані для лікування акне, очищаючи клітинне сміття від пор.

Варіанти пластичної хірургії для більш молодої шкіри | SLOSSER

Процедури для шкіри, щоб виглядати молодше

Мікронідлінг: невеликі голки вводяться в шкіру, створюються канали або отвори. Це може стимулювати вироблення колагену і еластину. Засоби по догляду за шкірою також можна використовувати в поєднанні з мікроголками для збільшення проникнення продукту.

Мікродермабразія: абразивна обробка, яка "шліфує" шкіру, покращуючи її текстуру. Вона може допомогти поліпшити рубці, пігмент і тонкі лінії.

Хімічний пілінг - це розчин, який наноситься на шкіру на різній глибині, щоб видалити її зовнішні шари. Тип хімічного пілінгу і час, протягом якого він залишається на шкірі, визначають глибину його проникнення. Тонкі лінії, зміна кольору, вугрі та якість шкіри можуть бути покращені за допомогою цієї техніки.

Лазер: метод, який концентрує світло через джерело енергії так, що він поглинається водою, розташованої всередині шкіри. Це може видалити зовнішні шари шкіри цілеспрямованим і точним способом, стимулюючи зростання колагену. Це також може поліпшити зморшки, пігментні рубці та загальну якість шкіри.

Пластичні хірурги пропонують безліч процедур, щоб шкіра виглядала молодшою і здоровішою. Зазвичай це комбінація декількох методів лікування, які забезпечують найкращі результати. Існують також нейромодулятори, наповнювачі та інші процедури підтяжки шкіри з використанням ультразвуку і радіочастоти, які можуть використовуватися одночасно з новими технологіями, постійно впроваджуються на ринок. Важливо проконсультуватися з сертифікованим пластичним хірургом, щоб обговорити ці варіанти та знайти найкращий план догляду за шкірою для вас.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити