Переваги операції підтяжки стегон

Підтяжка стегон-це косметична процедура, дуже схожа на підтяжку рук. 

Підтяжка стегон спрямована на видалення надлишкової шкіри, жиру і тканин зі стегон, щоб надати тонусу і молодості шкіри ноги. Ця процедура популярна у пацієнтів, які втратили велику кількість ваги і тепер борються з надмірною шкірою на своєму тілі. Багато пацієнтів вважають за краще робити підтяжку стегон разом з підтяжкою рук, а інші вважають за краще робити ці процедури в різний час.

ЩО ТАКЕ ПІДТЯЖКА СТЕГОН?

Підтяжка стегон - це косметична процедура по контуруванню тіла, спрямована на зменшення надлишку шкіри і тканин в області верхньої частини ніг. Існує кілька способів виконання цієї операції, і методика залежить від пацієнта і індивідуальних потреб пацієнта.  

Переваги операції підтяжки стегон | SLOSSER

Джерело фото: medbooking.com

Для пацієнтів з невеликою кількістю надлишкової шкіри буде зроблений невеликий розріз і прихований в паху. Однак пацієнтам, яким необхідно видалити більше тканин, часто роблять розріз уздовж області стегна. Операція підтяжки стегон також може бути пов'язана з ліпосакцією. Якщо пацієнт хоче видалити жирову тканину і надлишок шкіри, то хірург може вставити ліпосакційну канюлю в розріз підтяжки стегна під час процедури. Ця комбінація може значно поліпшити зовнішній вигляд стегон пацієнта і допомогти підкреслити м'язовий тонус і форму. 

ПЕРЕВАГИ ПІДТЯЖКИ СТЕГОН

Після операцій або втрати ваги за допомогою дієти і фізичних вправ багато людей починають соромитися своєї надлишкової шкіри. Ця невпевненість заважає людям насолоджуватися життям після втрати ваги, але, на щастя, операція з підтяжки стегон дає можливість швидко і легко впоратися з цією проблемою. Підтяжка стегон видаляє зайві тканини і шкіру, щоб показати більш пружні, більш привабливі, більш молоді ноги. 

Процедури підтяжки стегон також можуть бути націлені на небажаний целюліт в стегнах пацієнта.  

ІДЕАЛЬНИЙ ПАЦІЄНТ НА ПІДТЯЖКУ СТЕГОН

Популярними причинами для проходження процедури підтяжки стегон є:

  • Якщо у вас є целюліт на стегнах
  • Якщо ви соромитеся своїх стегон
  • Якщо у вас обвисла шкіра на стегнах
  • Якщо ви недавно схудли і у вас надлишок шкіри на стегнах.
  • Жирові відкладення в стегнах не реагують на дієту і фізичні вправи

Як і у всіх процедурах пластичної хірургії, рішення про підтяжку стегон має бути особистим, а не мотивованим іншими людьми або їх думкою. Також важливо, щоб кандидат на операцію з підтяжки стегон не мав проблем зі здоров’ям. Якщо ви здорові і хочете позбутися від впертих жирових відкладень на стегнах і навколо них, то підтяжка стегон може стати для вас ідеальною процедурою.

ПРОТИПОКАЗАННЯ ДО ПІДТЯЖКИ ВНУТРІШНЬОЇ ЧАСТИНИ СТЕГОН

  1. Хронічні захворювання кровоносної системи, проблеми зі згортанням крові.
  2. Онкологія.
  3. Порушення роботи ендокринної системи взагалі і цукровий діабет.

ПІДГОТОВКА ДО ОПЕРАЦІЇ

  1. Очний огляд пацієнта хірургом. Під час консультації хірург з'ясовує розміри зони, яка потребує корекції. Пояснює пацієнту наслідки і очікуваний результат.
  2. Призначення загальних аналізів-здача крові, сечі, флюорографія, а також спеціальних досліджень, викликаних станом здоров'я пацієнта.
  3. Перед операцією людині рекомендують стабілізувати режим харчування.
  4. Відмова від куріння хоча б за 2 тижні до проведення корекції внутрішньої поверхні стегон.

ЯК ДОВГО ТРИМАЄТЬСЯ ЕФЕКТ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПІДТЯЖКИ ВНУТРІШНЬОЇ ЧАСТИНИ СТЕГОН?

Важливо, якщо в майбутньому пацієнту вдасться зберегти свою вагу в межах по або він буде знижувати її дуже повільно, то естетичний операційний ефект буде тривалим. У місцях видалення жирових клітин нові накопичення ліпідів практично неможливі

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити