Обманули вік: українські зірки, які зробили пластику

До естетичних операцій вдаються не тільки селебріті у віці, які бажають прибрати зморшки і зробити тіло більш підтягнутим, але також молоді дівчата і чоловіки. Відкоригувати форму носа, зробити погляд виразнішим, а вилиці більш гострими, збільшити губи і груди — ось головні запити зірок. Для деяких дам пластичний хірург стає найкращим другом, хоча багато хто намагається тримати ім'я фахівця у секреті і вимагає повної конфіденційності.

Пластична хірургія в Україні досягла європейського рівня розвитку. Наші фахівці виконують найскладніші операції, зокрема реконструктивні. Українські зірки, прагнучи завжди виглядати на висоті, звертаються як до українських пластичних хірургів, так і відвідують клініки за кордоном. Хоча другий варіант більш актуальний в тому разі, якщо людина бажає приховати факт хірургічного втручання.

Серед молодих українських виконавиць до пластичних операцій вдавалася Аліна Гросу. Риси обличчя 26-річної співачки, яка раніше славилася миловидною дитячою зовнішністю, сильно змінилися. Як стверджує досвідчений пластичний хірург Дмитро Слоссер, Аліна видалила «грудки Біша» (інкапсульовані жирові відкладення між щічним м'язом і поверхневими м'язами обличчя, що формують овал обличчя), що дозволило зменшити щоки. Аліні явно була проведена ринопластика: ніс співачки став помітно вужчим, коротшим, а також більше задертий догори. Зовнішність зірки також змінилася завдяки підтяжці брів і пластиці губ.

Слава Камінська, учасниця дуету «НеАнгели», не приховує, що змінила зовнішність за допомогою пластичних операцій. Коли шанувальники почали надсилати їй колажі формату «до — після», співачка заявила, що впевнена у правильності своїх дій. Слава радикально змінила зовнішність. Вона схудла, збільшила груди і зробила ринопластику. Хоча деякі фанати кажуть, що зірка здійснила набагато більше б'юті-процедур.

Ірина Білик, якій вже 51 рік, зовсім не виглядає на свій вік. Спочатку співачка приховувала, що зверталася за допомогою до пластичних хірургів, але потім розповіла про зміни відкрито. Як каже зірка, першу операцію вона зробила у 1999 році, після народження сина Гліба. Ірина від природи мала опущені куточки очей, що створювало враження, ніби співачка постійно чимось засмучена. Виправити це Ірині допомогла блефаропластика.

Ірина Білик також зменшила горбочок на носі, хоча зараз шкодує, що не прибрала його повністю. Тоді ж співачка не хотіла з'явитися перед шанувальниками із зовсім іншою зовнішністю. Помітно і збільшення губ співачки, зокрема верхньої губи. Ірина зізналася, що любить уколи краси, а також робила підтяжку обличчя, оскільки вона хоче подобатися чоловікам.

Серед зірок більш зрілого віку до пластичних операцій вдається Софія Ротару. Вона не змінює радикально риси обличчя, не збільшує губи і не робить вилиці гострішими, проте помітні корекція носа, підтяжка брів, підтяжка шиї. Співачка успішно бореться з ознаками старіння, хоча шанувальники часто негативно відгукуються про зміни в її зовнішності. Деякі вважають, що численні підтяжки зробили народну артистку несхожою на себе.

Таїсії Повалій зараз 56 років, і її фанати також критикують, бо співачка сильно змінила зовнішність. Артистка однією з перших почала робити уколи краси, щоби розгладити носогубні складки і зморшки навколо рота. Таїсія змінила форму носа завдяки зменшенню кінчика носа. Співачка виглядає значно молодшою за свої роки, тому багато хто говорить про підтяжки обличчя і шиї. Кілька років тому вона пережила невдалу естетичну операцію, але невідомо, яка саме клініка пластичної хірургії її проводила.

Щоби не робити подібні помилки, необхідно звертатися до висококваліфікованих і досвідчених лікарів, які уважні до індивідуальних особливостей кожного клієнта. Цим правилом у своїй роботі керуюся я, пластичний хірург Дмитро Слоссер.



Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити