Моє обличчя виглядає на 50, мої руки виглядають на 65: як я можу омолодити їх?

Як і все наше тіло, наші руки мають ознаки старіння, які можуть включати коричневі плями, витончення шкіри, зморшки і великі вени. 

Є кілька простих процедур, які можуть змусити ваші руки відповідати вашому новому молодому зовнішньому вигляду. Пластична операція на руках може бути досить складною. Однак кілька невеликих неінвазивних процедур можуть бути успішно виконані з вражаючими результатами.

Коричневі плями на руках можна лікувати місцево щоденним застосуванням гідрохінонового крему. Крім того, дрібним зморшкам і пігментації може допомогти хімічний пілінг. Легкі TCA-пілінги найбільш ефективні для усунення нерівномірної пігментації в довгостроковій перспективі і розгладження шкіри. Рекомендується щоденне вживання хорошого крему для рук, що містить гліколеву кислоту, вітамін С, Вітамін Е і бета-каротин. Однією з найбільш ефективних і зручних процедур є використання інтенсивного імпульсного світла (IPL). Ця форма фотоомолодження згладжує нерівності кольору і вирівнює тон шкіри.

Моє обличчя виглядає на 50, мої руки виглядають на 65: як я можу омолодити їх? | SLOSSER

Джерело фото: rth.ru

З віком і пошкодженням сонцем шкіра рук також може почати атрофуватися, залишаючи руки з кістлявим зовнішнім виглядом. Процедура, відома як структурна жирова трансплантація, може пом'якшити зморшки, покрити виступаючі вени і сухожилля і замаскувати збільшені суглоби на руках. Він відновлює м'які тканини, втрачені з віком або хворобою, і допомагає заповнити борозенки між кістками кисті, а також допомагає поліпшити колір і текстуру шкіри.

Структурна жирова трансплантація включає видалення жирових клітин з інших областей тіла, таких як живіт, спина, сідниці або боки, очищення їх і подальшу пересадку в тильну сторону кисті за допомогою серії стратегічно розташованих ін'єкцій. Після успішної пересадки ці жирові клітини будуть продовжувати жити там постійно з тривалими результатами.

Шкірні наповнювачі є альтернативою жировим трансплантатам для додання обсягу тильній стороні кисті. Ці продукти зазвичай використовуються в інших частинах тіла, особливо на обличчі, і можуть бути використані з мінімальним дискомфортом і практично без простою.

Щоб звести до мінімуму набряки, руки піднімають і прикладають холодні компреси протягом 48 годин. При нормальних умовах регулярна діяльність може бути відновлена майже відразу ж після цього.

Під час консультації задайте конкретні, докладні питання, перегляньте кілька фотографій роботи хірурга до/після і отримаєте кілька рекомендацій від минулих пацієнтів, щоб дізнатися про їх досвід. Хороші лікарі будуть раді надати вам цю інформацію.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити