Мініабдомінопластика - статті про пластичну хірургію

Мініабдомінопластикою найчастіше цікавляться жінки, які бажають зробити корекцію поділу черевних м'язів після вагітності — діастазу прямого м'яза живота. Але при цьому жінки бояться, що після операції залишиться дуже довгий шрам, а також доведеться перенести тривалий і тяжкий період реабілітації.

Мініабдомінопластика менш інвазивна, якщо порівнювати з повною підтяжкою живота (абдомінопластикою). При мініпідтяжці проводиться корекція зони живота під пупком. Ця пластична операція показана пацієнтам, які перебувають в оптимальній для своєї статури вазі, їхня вага стабільна, проте вони мають у зоні живота обвислу шкіру або зайвий жир, яких важко позбутися за допомогою дієт і фізичних вправ. Детальнішу інформацію про мініабдомінопластику можна дізнатися на сайті.

Вартість: мініабдомінопластика ціна в Україні

Вартість такої пластичної операції в Україні в середньому становить 4000 євро. Як правило, ціна формується залежно від кваліфікації та досвіду хірурга, регіону і статусу клініки.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити