Яка різниця між обрізною лабіопластикою та клиноподібною лабіопластикою?

Генетика, вагітність і природний процес старіння можуть впливати на форму і зовнішній вигляд інтимної анатомії жінки. Подовжені внутрішні або зовнішні статеві губи іноді можуть викликати біль або дискомфорт при заняттях спортом, під час статевого акту або навіть при простому носінні облягаючого одягу. Зовнішній вигляд губ також може змусити деяких жінок відчувати себе сором'язливими, що впливає на їхні романтичні стосунки.

Лабіопластика- це хірургічна процедура, яка зменшує збільшені статеві губи для досягнення більш гладкого і комфортного зовнішнього вигляду. Існує два загальних підходи до операції лабіопластики- техніка обрізки і техніка клина.

Що таке техніка обрізної лабіопластики?

Техніка обрізної операції залишається найбільш часто використовуваним хірургічним методом для виконання лабіопластики. Цей підхід включає в себе створення розрізу, який видаляє зовнішній край внутрішніх статевих губ, роблячи внутрішні статеві губи рівними із зовнішніми статевими губами.

Яка різниця між обрізною лабіопластикою та клиноподібною лабіопластикою? | SLOSSER

Джерело фото: medgel.ru

Однією з переваг цієї техніки лабіопластики є те, що вона обрізає найтемнішу від природи частину статевих губ. Для багатьох жінок видалення більш темного краю є однією з косметичних причин, за якими вони вибирають пластику статевих губ.

Однак найпоширеніша проблема з обрізної лабіопластіки полягає в тому, що якщо під час процедури не дотримуватися особливої обережності, то часто виникає незручний, нерівномірний перехід в цибулині клітора, де зустрічаються два "обрізані" боки.

Що таке клиноподібна лабіопластика?

Клиноподібна техніка є більш новою альтернативою обрізний лабіопластиці. Використовуючи цей метод, ваш пластичний хірург видаляє V-подібний "клин" з обох сторін статевих губ, а потім зшиває края, що залишилися, разом.

Хоча клиноподібна техніка дозволяє уникнути проблеми плавного переходу в цибулину клітора, вона зазвичай залишає найтемніші частини статевих губ недоторканими, що може бути небажаним для деяких жінок.

Як вирішити, що підходить саме вам?

Найкращий спосіб визначити, який хірургічний підхід може мати для Вас найбільший сенс, - це чітко повідомити про свої цілі пластичному хірургу і працювати разом, щоб вибрати варіант, який найкращим чином задовольнить ваші індивідуальні потреби.

Пам'ятайте також, що лабіопластика може включати зменшення зовнішніх (великих) статевих губ, внутрішніх (малих) статевих губ або обох, залежно від вашої природної анатомії, а також ваших загальних цілей. Оскільки існує так багато різних можливих змінних, відкрите обговорення з вашим пластичним хірургом має важливе значення для забезпечення красивих, природних результатів.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити