Збільшення грудей: натуральний результат у тренді

Аугментаційна маммопластика - це операція зі збільшення розміру грудей, що передбачає розміщення грудних імплантатів під тканиною грудей або грудними м’язами.

Для деяких жінок збільшення грудей - це спосіб відчути себе більш упевнено. Для інших це частина процесу відновлення грудей після годування дітей, значної втрати ваги, перенесеного онкологічного захворювання тощо. Також останнім часом набула популярності повторна маммопластика, коли пластичний хірург замінює великі грудні імпланти на менші, створюючи пацієнтці більш природні форми. 

На консультації з пластичним хірургом Дмитром Слоссером ви зможете обговорити свої очікування й цілі, щоби кінцевий результат вас максимально влаштував і підвищив вашу впевненість у собі. Сучасні імпланти для збільшення грудей, з якими працює доктор Слоссер, безпечні для організму, повністю захищені від розривів та мають пожиттєву гарантію. Також вони не перешкоджають грудному вигодовуванню, що є важливим для багатьох пацієнток. Розмір і форма імплантата підбирається лікарем на основі наявного об’єму тканини грудей пацієнтки, розміру грудної клітки та статури в цілому. 

Як проходить операція зі збільшення грудей? 

Аугментаційна мамопластика проводиться в хірургічному центрі під загальним наркозом. При відсутності ускладнень операція займає до 90 хв, зазвичай - близько години.  

Щоб вставити грудний імплантат, пластичний хірург зробить один надріз в одному з трьох місць: складка під грудьми, під рукою або навколо соска (див. ілюстрацію). Усе залежить від ваших особистих потреб і особливостей тілобудови. 

Зробивши розріз, хірург відокремить тканину грудей від м’язів і сполучної тканини грудей. Це створює кишеню позаду або попереду крайнього м’яза грудної стінки (грудного м’яза). Хірург вставить імплантат у цю кишеню та відцентрує його за вашим соском.

Коли імплантат буде встановлено, хірург закриє розріз — як правило, за допомогою швів — і перев’яже його шкірним лейкопластиром і хірургічною стрічкою.

Що очікувати після збільшення грудей? 

Після операції протягом кількох тижнів у пацієнтки можуть спостерігатися хворобливість і припухлість прооперованої зони. Також можливі синці. З часом стан нормалізується, а шрами стануть майже непомітними. 

На період реабілітації пластичний хірург порекомендує вам носіння компресійного бандажа або спортивного бюстгальтера для додаткової підтримки та правильного позиціонування грудних імплантатів. 

Дотримуйтесь вказівок вашого хірурга щодо повернення до звичної діяльності. Якщо у вас немає фізично важкої роботи, ви можете повернутися до звичного ритму життя протягом кількох тижнів. Поки ви заживаєте, пам’ятайте, що ваші груди будуть чутливі до фізичного контакту або різких рухів.

Операція з натурального збільшення грудей може покращити образ вашого тіла та самооцінку. Молочні залози стануть більш пропорційними та привабливими, а ви зможете вести звичний для вас спосіб життя. 

Якщо ви плануєте збільшити груди в Україні, зверніться до кваліфікованого пластичного хірурга Дмитра Слоссера, який зробить ваші груди максимально естетичними й натуральними, адже саме такий результат зараз в тренді!

 

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити