Три популярних варіанти контурної пластики чоловічого тіла

Час впливає на всіх. З віком шкіра і тканини на обличчі і тілі розтягуються, опускаються і втрачають свою еластичність. Це може негативно позначитися на вашому обличчі і контурі тіла. У чоловіків, зокрема, це проявляється на животі, грудях і з'єднанні шиї і щелепи. 

Останнім часом були досягнуті величезні успіхи з точки зору нехірургічних методів зменшення жиру і підтяжки шкіри. Це дало можливість лікувати багато проблем з контуром чоловічого обличчя і тіла, не вдаючись до хірургічного втручання. Це величезний плюс для чоловіків, які мають меншу терпимість до простою.

Іноді, однак, хірургія буде найкращим варіантом. Кожного разу, коли ви розглядаєте будь-який тип естетичної процедури, важливо, щоб Ви були оцінені особисто сертифікованим пластичним хірургом. Ви хочете бачити когось, хто не тільки пропонує повний спектр нехірургічних і хірургічних варіантів, але також має досвід і підготовку, щоб забезпечити безпечний, природний результат. 

Три популярних варіанти контурної пластики чоловічого тіла | SLOSSER

Джерело фото: dorohins.com

Інтернет зробив пацієнтів більш обізнаними про багато варіантів контурної пластики чоловічого обличчя і тіла, але процедура ефективна тільки в тому випадку, якщо вона правильно відповідає вашій індивідуальній анатомії і потребам. Підсумок: те, що спрацювало для вашого друга, може не спрацювати для вас.

Варіанти контурної пластики чоловічого тіла для живота

Живіт, ймовірно, є найбільшою областю занепокоєння для більшості чоловіків. Багато чоловіків хочуть мати підтягнутий, плоский живіт з видимими м'язами живота, також відомий як "шість кубиків". З віком, однак, у деяких чоловіків, як правило, розвивається кишечник, незалежно від того, як старанно вони тренуються або як добре вони їдять, що може приховати цей глузливий живіт. Жир на зовнішній стороні черевної стінки-екстра-черевний жир-піддається лікуванню. З нехірургічного боку, двома найбільш популярними методами зменшення жиру є:

  • CoolSculpting
  • SculpSure

Обидва працюють шляхом руйнувати тучних клітин в зоні обробки або через холод або спеку. Після знищення ці клітини потім видаляються через власні лімфатичні та метаболічні системи вашого організму. CoolSculping та SculpSure є швидкими, ефективними та універсальними. Проте, кожен з них вимагає декількох процедур, протягом 6-8 тижнів один від одного, щоб забезпечити оптимальні результати. Мета для кожної обробки зменшити наявне сало на 20%.

Ліпосакція, з іншого боку, є більш агресивною хірургічною процедурою і може бути більш ефективною. Більшість пластичних хірургів згодні з тим, що ліпосакція є золотим стандартом, коли мова заходить про контурної пластиці чоловічого живота і боків. Це дозволяє хірургу буквально заново ліпити ваш торс. Лазерна техніка також може бути використана в якості додаткового методу контурування тіла. У правильного пацієнта він може навіть виявити 6 упаковок преса, які покриті екстра-черевним жиром. Ліпосакція дійсно вимагає часу простою, зазвичай близько тижня, і вам потрібно буде носити компресійний одяг, щоб забезпечити найкращі результати і контур шкіри.

Варіанти гінекомастії для більш плоских грудей

Другою за популярністю областю для чоловіків, коли мова заходить про контурну пластику тіла, є груди. Гінекомастія- це повнота в грудях, викликана надлишком залозистої тканини, жиру або їх поєднанням. Неймовірно поширений, існує цілий ряд різних способів лікування гінекомастії. Правильна процедура буде залежати від основної причини. У пацієнтів, чия повнота є виключно результатом занадто великої кількості жиру, ліпосакція є найбільш поширеною формою лікування. Скульптура і зменшення жиру може привести до більш струнких і більш мужніх грудей. Ліпосакція грудної клітини може бути виконана безпечно під місцевою анестезією з мінімальним часом простою і відновлення.

Більшість чоловіків, які страждають гінекомастією, однак, мають надлишок залозистої тканини на додаток до жиру. Цю залозу потрібно видалити хірургічним шляхом, щоб створити таку плоску, гладку груди, про яку мріють чоловіки. Є кілька різних варіантів розрізу. Правильний вибір буде залежати від кількості тканини молочної залози, яку необхідно видалити. Хоча ідея шрамів на грудях звучить лякаюче, в ідеалі розріз можна замаскувати на кордоні між більш темною шкірою соска і більш світлою шкірою на грудях. Чоловіки, які мають надлишкову, пухку шкіру на додаток до залоз і жиру, можливо, також потребують хірургічного видалення і регулювання шкіри.

Естетичні процедури для чіткої лінії підборіддя

Чітка лінія підборіддя- це молода лінія підборіддя. На жаль, деякі чоловіки не народжуються такими, і деякі втрачають це визначення з віком. Область під підборіддям є головним місцем для надлишкового жиру у чоловіків. Незалежно від того, носите ви краватку чи ні, накопичення жиру на стику шиї і підборіддя може змусити вас почувати себе кремезним і надмірною вагою, коли ви цього не робите. На щастя, ця сфокусована область накопичення жиру добре обробляється неінвазивними пристроями для контурної пластики тіла, такими як CoolSculpting® і SculpSure®. Крім того, існує ін'єкційний препарат Kybella®, який був спеціально розроблений для зменшення підшкірного жиру під підборіддям. У пацієнтів з великою кількістю зайвого жиру ліпосакція, ймовірно, буде кращим варіантом.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити