Топ-7 затребуваних процедур в кабінеті пластичних хірургів після відновлення роботи клінік

Американське товариство пластичних хірургів (ASPS) нещодавно провело опитування членів, щоб виділити, які процедури пацієнти запитують в першу чергу, коли кабінети в клініках знову відкрилися. Отже, що буде першим у списку процедур, як тільки ми щасливо повернемося в кабінет нашого лікаря? Згідно з опитуванням ASPS, ботулінічний токсин, збільшення грудей, філери, ліпосакція і підтяжка живота завершують першу п'ятірку списку. 

Карантин, носіння масок та ізоляція також вплинули на загальний інтерес до типу процедур і операцій, які можна було б пройти після пандемії.

Стерилізація

Під час консультацій, на додаток до часто запитуваної операції з пластики для матусь, підтяжки живота, збільшення грудей і операцій на обличчі, Каліфорнійський пластичний хірург Мартін О'тул, доктор медичних наук, каже, що його пацієнти запитують його про безпеку і стерильність. "Перш за все, пацієнти запитують, чи слідуємо ми всім рекомендаціям CDC щодо скринінгу, тестування та дистанціювання. Вони також хочуть знати про протоколи стерилізації, які ми використовуємо в офісі та в хірургічному центрі.”

Топ-7 затребуваних процедур в кабінеті пластичних хірургів після відновлення роботи клінік | SLOSSER

Джерело фото: pikabu.ru

Ін'єкції: Ботокс + Філер

"Більшість наших пацієнтів просто хотіли вколоти собі ботокс або філлер", - говорить пластичний хірург обличчя Джеймс Бузукі, доктор медичних наук. Також високо в списку опинилися ін'єкції нейротоксину в Ньюпорт-Біч, Каліфорнія, розповідає пластичний хірург Горетті Хо Тахгва, доктор медичних наук, і Нью-йоркський пластичний хірург Мохтар Асааді, доктор медичних наук. "Під час карантину більшість моїх пацієнтів пропустили свої нехірургічні процедури, такі як ботокс косметичний, наповнювачі з гіалуроновою кислотою, гідрафаціальні процедури і процедури по догляду за шкірою в кабінеті"- додає доктор Асааді.

Натхненні зумом процедури для обличчя

Каліфорнійський пластичний хірург Коррі Йех каже, що зум допоміг пацієнтам стати більш обізнаними про зміни в обличчі, і це перше, що вони хочуть змінити зараз, повертаючись до лікаря: “я виявив, що багато хто з моїх пацієнтів були стурбовані старінням своїх очей.  Багато людей проводили багаторазові зум-виклики і виявили, що особливості їхніх очей, такі як опущені верхні повіки або втома, запалі мішки під очима, стають все більш очевидними. Пацієнти зверталися до нашого офісу, щоб проконсультуватися про варіанти лікування цих проблем.” 

Чиказький пластичний хірург Майкл Бюн, доктор медичних наук, знаходить захоплюючим те, що Zoom conference calls зробив для естетики обличчя. “Це дуже цікаво, у нас було так багато пацієнтів, які хотіли поліпшити свої обличчя. Чому Зум?- каже він. "Вони кажуть, що відео безжально показує старіння вашого обличчя. Подвійні підборіддя і висячі шиї можуть бути візуалізовані більш драматичним чином. Куточки рота, здається, висять, що може змусити вас виглядати нещасним або сердитим, коли ви дивитеся вниз на камеру. Ми спостерігали сплеск запитів у травні та червні від багатьох пацієнтів, які розглядали підтяжку обличчя, ринопластику, підтяжку шиї та блефаропластику. У них є більше часу, щоб залишитися вдома, щоб відновитися, і вони можуть прикрити свої обличчя масками, щоб ніхто не побачив ніяких синців або пухлин.”

Контурна пластика тіла 

"За останні кілька місяців люди були обмежені в діяльності, оскільки ми були в карантині і їли більше, крім того, люди почали приходити на процедури контурної пластики тіла, такі як ліпосакція, щоб допомогти з додатковим збільшенням ваги в певних місцях", - говорить х'юстонський пластичний хірург Герман Ньюалл, доктор медичних наук.

За словами пластичного хірурга Атланти Кармен М. Кавалі, доктора медичних наук, додаткові переваги від роботи на дому допомогли збільшити консультації з процедур для працюючих мам. "Консультації з процедур для мам на піку тому, що мами тепер могли працювати з дому і мали більше потенційного часу, щоб відновитися, перш ніж повернутися в офіс", - говорить доктор Кавалі.

Блефаропластика

Чиказький пластичний хірург Пітер Гелднер, доктор медичних наук, каже, що хірургія повік- один з його головних запитів, головним чином через те, як пацієнти бачать себе на екрані. "Хоча підтяжка обличчя також є одним з варіантів, відносно швидке відновлення і різке поліпшення блефаропластики роблять це хірургічне лікування відмінним варіантом. Я помітив, що тепер все більше чоловіків просять поліпшити стан повік, і це було бажаним зрушенням в перевагах пацієнтів.”

Доктор Асааді каже, що він спостерігав сплеск корекції фестонів, особливо у пацієнтів, яким вже була призначена операція до пандемії. Ті, хто повинен був чекати, прагнули повернутися в кабінет, щоб якомога швидше обробити свою область навколо очей, так як часте використання маски ставило область навколо очей в центр уваги.

Ринопластика

Для пацієнтів доктора Тагви початок постійного носіння масок в нашому майбутньому служить бонусом для більш обережного одужання: "що стосується хірургічних процедур, багато моїх пацієнтів хочуть зробити ринопластику, щоб скористатися тим фактом, що більшість людей все одно носять маски для обличчя- це ідеальний час для одужання!

CoolSculpting

"Запити, пов'язані з ліпосакцією та нехірургічним зменшенням жиру, такими як CoolSculpting, цілком можуть залежати від збільшення ваги, через перебування вдома",-зазначає Нью-йоркський пластичний хірург Девід Рапапорт, доктор медичних наук. "Звичайно, інша проблема, пов'язана з карантином, полягає в тому, що у людей є багато часу, щоб подивитися на себе в дзеркало.”

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити