Підтяжка живота для чоловіків

Підтяжка живота-дуже популярна процедура для багатьох жінок після вагітності. Ця процедура, однак, не обмежується популярністю тільки у жінок. Все більше чоловіків вибирають підтяжку живота, і пластичні операції в цілому стають все більш поширеними в чоловічій популяції. З ростом кількості операцій по зниженню ваги все більше чоловіків, ніж будь-коли раніше, вибирають підтяжку живота, щоб підтягнути і тонізувати свій живіт.

Неправильне харчування, малорухливий спосіб життя, відсутність повноцінного відпочинку або гормональні зміни часто призводять до порушення нормального обміну речовин і призводять до відкладення зайвих жирових мас. Фізіологічні аспекти організму призводять до того, що від жиру на деяких ділянках тіла досить складно позбутися навіть при інтенсивних тренуваннях і дієтичному харчуванні. Єдиний спосіб швидко позбутися зайвої ваги-хірургічне втручання.

Косметична хірургія дозволяє зменшити обсяг жирової тканини, більш чітко позначити м'язовий рельєф, скорегувати фігуру і поліпшити загальний стан здоров'я. Виконання процедури у представників чоловічої статі вимагає від хірурга більш скрупульозної роботи. У його завдання входить не тільки зменшення обсягів тіла, але і збереження мужності силуету.

Підтяжка живота для чоловіків | SLOSSER

Джерело фото: goodhouse.ru

Ідеальний кандидат на підтяжку живота-це людина з хорошим медичним здоров'ям, який має реалістичні очікування щодо того, що ця процедура може і не може зробити. Далі, індивідуум буде мати свою ідеальну вагу тіла. Не всі є хорошими кандидатами на підтяжку живота. Наприклад, підтяжка живота не поліпшить зовнішній вигляд середнього відділу чоловіків з великою кількістю внутрішньочеревного жиру, розташованого навколо їх органів. Ці люди можуть отримати вигоду з дієти і фізичних вправ і навіть розглянути можливість операції по зниженню ваги.

Існує кілька методів виконання операції з підтяжки живота. Конкретна техніка, найбільш підходяща для вас, буде заснована на ваших анатомічних і естетичних цілях. При більшості процедур підтяжки живота м'язи живота підтягуються, а надлишки шкіри видаляються. Розріз робиться в нижній частині живота, зазвичай нижче лінії пояса. Деяким чоловікам може знадобитися додаткова ліпосакція талії, щоб поліпшити. 

Якщо ви думаєте про підтяжку живота, щоб поліпшити зовнішній вигляд вашого живота, першим кроком є консультація з пластичним хірургом.

Дана операція буває двох типів:

  1. часткова абдомінопластика, або міні-підтяжка живота яка охоплює тільки деякі типи тканин і в основному проводиться для поліпшення лінії контуру талії і тіла. Дана міні-операція обмежується видаленням зайвої шкіри і жиру (і підтяжка м'язів черевної порожнини) нижче зони пупка;
  2. повна абдомінопластика, яка характерна тим, що відбувається ремоделювання не тільки м'язів живота, а також сполучної тканини.

В процесі проведення повної підтяжки живота змінюється розміщення пупка відповідно до нового контуром живота.

Простіше кажучи, якщо Вам потрібна корекція нижньої частини живота — то підійде часткова або міні — підтяжка, однак, коли проблемна зона знаходиться і вище пупка, тоді показана повна пластика живота.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити