Відповіді на поширені питання по підтяжці живота

Підтяжка живота-це хірургічна процедура, яка видаляє зайву шкіру і жир живота та відновлює парні м'язи, які могли відокремитися після пологів, збільшення ваги або старіння. Після підтяжки живота пацієнти насолоджуються плоским контуром живота і більш сильним ядром.

Якщо ви розглядаєте операцію з підтяжки живота, у вас, безсумнівно, є питання. Нижче наведені відповіді на найбільш поширені питання, які люди задають собі з приводу операції підтяжки живота.

Чого ви повинні очікувати під час консультації з підтяжки живота?

Ваш сертифікований пластичний хірург надасть вам всебічну та індивідуальну консультацію, яка включає в себе детальну історію хвороби пацієнта, фізикальне обстеження, варіанти лікування, а також фотографії до і після операції. Під час консультації ваш пластичний хірург буде працювати над тим, щоб адаптувати вашу процедуру відповідно до ваших бажань і цілей для підтяжки живота.

Відповіді на поширені питання по підтяжці живота | SLOSSER

Джерело фото: dmu-medical.com

Що відбувається під час операції з підтяжки живота?

Під час операції з підтяжки живота ваш пластичний хірург буде старанно працювати, щоб видалити зайву шкіру і жир живота і відновити поділ м'язів живота. Ліпосакція може бути додана до контуру живота і боків, якщо це необхідно.

Чого слід очікувати після операції з підтяжки живота?

Після операції Вас помістять в компресійний одяг, який необхідно носити протягом 4-6 тижнів після операції, щоб допомогти зменшити набряк. Ви можете відчувати певний біль або дискомфорт, але більшість пацієнтів здатні впоратися з болем або дискомфортом після процедури всього за кілька днів прийому знеболюючих препаратів.

Ви будете зігнуті в талії, стоячи або лежачи протягом 7-10 днів після операції, щоб захистити розріз і дозволити вашій шкірі адаптуватися. Після цього часу ви зможете стояти прямо. Якщо дренаж встановлений, то він буде видалений, як тільки вихід рідини буде досить низьким (зазвичай через 1-2 тижні).

Яке відновлення після операції підтяжки живота?

Ви можете ходити в день операції. Насправді більшість пластичних хірургів заохочують пацієнтів ходити три рази на день, щоб поліпшити кровообіг, щоб звести ризик утворення тромбів в ногах до мінімуму. Однак протягом шести тижнів після процедури слід уникати бігу або підйому важких предметів.

Пацієнти зазвичай повертаються до роботи приблизно через два тижні. Синці спадуть через пару тижнів, а пухлина буде зменшуватися приблизно до трьох місяців після процедури. Шрами будуть продовжувати гоїтися і стануть тонше і світліше за кольором приблизно через 12-18 місяців.

Які ризики операції з підтяжки живота?

Як і при будь-якій операції, існує невеликий ризик кровотечі та інфекції. Велика увага приділяється тому, щоб ці ризики були зведені до абсолютного мінімуму за допомогою ретельної хірургічної техніки. Крім того, існує невеликий ризик утворення тромбів в ногах або легких.

Через цей ризик , на час операції , на ваші литки одягаються компресійні панчохи, щоб допомогти кровообігу, і може бути використана низька доза розріджувача крові. Адекватне зволоження і пересування також важливі для зниження ризику утворення тромбів після операції.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора
Схожі статті

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити