Як пластична хірургія може омолодити ваші щоки?

Естетика обличчя

Область обличчя- це складний компонент, що складається з шкіри, м'язів, жиру і кісток, а також декількох нервів, які працюють разом, щоб відкривати і закривати рот і очі і дозволяють нам посміхатися. З віком гравітація перестає бути нашим другом. В'ялість шкіри і підтримуючих тканин викликає опущення щік. "Вилиці" насправді не опускаються, а, скоріше, шкіра, жир і підтримуючі структури починають опускатися. Цей спуск або слабкість щік і підтримуючих тканин є тим, що призводить до утворення щелеп уздовж лінії нижньої щелепи і запальності щік.

Збільшення щік

Збільшення щоки може бути виконано як нехірургічним, так і хірургічним шляхом. 

Як пластична хірургія може омолодити ваші щоки? | SLOSSER

Джерело фото: ria.ru

Нехірургічне збільшення обличчя може бути виконано з використанням або аутологічного жиру (власного жиру пацієнта), або шкірного наповнювача. Збільшення щік за допомогою лицьового імплантату- це більш постійний спосіб збільшення обсягу і підтримки щік і верхніх м'яких тканин. Збільшення щік також призводить до м'якого "підйому" обличчя і щелеп.

Хірургічна процедура

Щічні імплантати складаються з декількох різних форм синтетичних матеріалів. Найбільш поширеними типами є або силіконові імплантати, або пористий поліетилен. Силіконові імплантати зазвичай гладкі за складом, а поліетиленові мають текстуровану поверхню. Перед операцією іноді замовляють рентгенограму, щоб оцінити симетрію лицьових вилиць або виключити будь-яку кісткову патологію.

Імплантати ставляться під наркозом, або під загальним, або під місцевим наркозом з седацією. Можна встановлювати імплантати через розріз у роті. Робиться розріз всередині рота, в тому місці, де верхні зуби зустрічаються з внутрішньою щокою. Створюється кишеня між вилицею і лицьовими м'язами. Таким чином, можна розмістити різний розмір або форму сайзера справа і зліва, щоб прийняти рішення в операційній, який імплантат найкраще естетично збільшує зовнішній вигляд пацієнта. Ротовий розріз зашивають, і незабаром після цього пацієнта виписують додому.

Післяопераційний догляд

Після операції призначається курс пероральних антибіотиків. Ці пацієнти іноді поміщаються в компресійний одяг для обличчя, щоб зменшити набряк і запобігти післяопераційну гематому. Відразу після операції з'являються помірні синці, припухлість і болючість в області щік. Вам буде наказано періодично прикладати лід до щік протягом перших 24 годин, дотримуючись м'яку дієту і не курячи. Зазвичай руху в області верхньої губи бувають млявими і онімілими відразу після операції. Це наслідок "розтягування" нервів в цій області. Все загоєння вимагає часу, а повне неускладнене загоєння пухлини, синців і оніміння може зайняти 2-3 місяці.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити