Як досягти оптимальної лінії підборіддя?

Ви коли-небудь помічали, що наявність різкої, чітко окресленої лінії підборіддя є ознакою здоров'я, фізичної форми і молодості? У будь-якому віці чітко окреслена щелепа допомагає показати себе більш молодим.

Якщо ви намагалися отримати лінію підборіддя своєї мрії, незважаючи на дієту та фізичні вправи, у вас є щелепи і в'яла шкіра, яка починає приховувати вашу лінію підборіддя, або помітили, що ви можете бути схильні до того, щоб ніколи не мати певної лінії підборіддя, незважаючи на відмінний загальний стан здоров'я і фізичної форми, не бійтеся! Завдяки сучасній пластичній хірургії у вас є деякі нехірургічні та хірургічні варіанти.

Нехірургічні варіанти

Нехірургічні варіанти найкраще підходять для пацієнтів, у яких є м'який або помірний жир, що приховує лінію підборіддя, досить чітко окреслена область підборіддя і мінімальна або помірна пухка шкіра навколо лінії підборіддя. Варіанти включають дермальні наповнювачі, нейротоксини, ін'єкційні засоби для плавлення жиру і хірургічні нитки.

Як досягти оптимальної лінії підборіддя? | SLOSSER

Джерело фото: osp-sakhalin.ru

Шкірні наповнювачі для лінії підборіддя

Шляхом ін'єкції шкірних наповнювачів безпосередньо до лінії підборіддя, край вашого кісткового кута і нижньої щелепи посилюється. Це найкраще працює у пацієнтів, які "майже там", але не зовсім, мають жорсткий кістковий край, який ви можете бачити.

Як правило, вам знадобиться 1-4 шприци дермальних наповнювачів, в залежності від вашої анатомії і того, як ви хочете, щоб ваша лінія підборіддя була визначена. Результати є негайними і повинні тривати близько 12-18 місяців, залежно від використовуваного дермального наповнювача.

Нейротоксин для м'язів

Ботулінічний токсин (Ботокс, Диспорт або Ксеомін) може бути поміщений безпосередньо в жувальні м'язи обличчя, що зменшить вашу загальну форму обличчя до трохи більш "V" - подібної форми.

Ви можете відчути свої м'язи, стиснувши зуби і відчувши невелику опуклість в кінці щелепи. Витончення м'язів вимагає значної кількості нейротоксину, зазвичай близько 30-60 одиниць Ботокса / Ксеоміну або 84-168 одиниць Диспорту з кожного боку для досягнення видимих результатів. Ці результати тривають близько 3-4 місяців.

Kybella до шиї і підборіддя

Якщо у вас є невеликий надлишок жиру, ви можете розплавити цей жир за допомогою плавучого агента під назвою Kybella (дезоксихолева кислота). Залежно від того, скільки жиру у вас в області щелепи, вам знадобиться 1-6 ампул Кібелли. Результати постійні, якщо припустити, що ви підтримуєте свою загальну вагу, так як жир фізично розплавляється.

Хірургічні нитки для підтяжки пухкої шкіри

Хірургічні нитки можуть бути розміщені навколо щік, щоб затягнути вашу злегка вільну шкіру. Вам, ймовірно, знадобиться десь від 4-8 ниток, в залежності від того, наскільки великі ваші щелепи і скільки у вас пухкої шкіри. Ефект від хірургічних ниток зазвичай триває 6-12 місяців.

Хірургічні варіанти

Хірургічні варіанти призначені для пацієнтів з помірною або великою кількістю жиру і пухкою шкірою навколо шиї і підборіддя. Основними методами лікування є ліпосакція, підтяжка шиї або і те, і інше. Ще одна нова технологія-радіочастотна енергетика.

Ліпосакція шиї

Якщо у вас є жир, який знаходиться безпосередньо під шкірою, а не під м'язами шиї, ліпосакція шиї і області підборіддя може бути зроблена, щоб видалити жир і дати вам красиво окреслену лінію підборіддя. Залежно від використовуваної технології, ви також будете мати м'яку або помірну підтяжку шкіри за допомогою ліпосакції. Результати будуть тривати роками або все життя, так як жир фізично видаляється.

Підтяжка шиї

Після виконання розрізів біля вуха і за вухом, а також розрізу під підборіддям, шкіра шиї піднімається вгору, відкриваючи доступ до м'язів шиї, жирових і опорних структур або шиї. Підтяжка шиї забезпечує максимальний доступ і найкращі довгострокові результати, тому що ,всі структури, які можуть зробити вашу щелепу більш чіткою-шкіра, жир, м'язи, SMAS, слинні залози – можуть бути вирішені в одній процедурі, щоб дати вам максимальні результати, які триватимуть роками.

Радіочастотна енергія

Енергія радіочастоти може затягнути вільну шкіру і, в зоні шиї, може бути використана для того щоб затягнути шкіру після деякого типу процедури, зазвичай ліпосакції шиї. RF можна використовувати з іншими процедурами для того, щоб затягнути вашу шкіру шиї вона буде більш рівно і щільно поміщена над вашою лінією підборіддя.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити