Як часто треба проходити огляди після пластичної операції?

Скільки місяців або років минуло після вашого збільшення або реконструкції грудей? Ви повинні знати чітку відповідь на це запитання. Зазвичай пластичні хірурги радять планувати огляд або проходити МРТ кожні кілька років після процедури, щоби переконатися, що ваші імпланти в хорошому стані. Це потрібно робити навіть якщо вас нічого не турбує та ви чудово пройшли реабілітацію після пластичної операції. Якщо час чекапу настав, варто запланувати візит до провідного пластичного хірурга доктора Дмитра Слоссера.


 
Як часто потрібно перевіряти грудні імпланти?
Жінкам, які зробили збільшення грудей силіконовими імплантами, потрібно проходити МРТ-обстеження через три роки після первинної операції й кожні два роки по тому. МРТ перевірить наявність розривів або інших пошкоджень імпланту. 
Зазначимо, що силіконові імпланти виготовлені з міцного гелю, що збереже свою форму навіть у разі розриву. Однак визначити факт розриву (особливо невеликого) практично неможливо без використання МРТ. Якщо виявлено пошкодження імпланта, його потрібно вчасно замінити. 

Для пацієнток із сольовими імплантами графік огляду дещо інший. Якщо ви добре почуваєтеся й вам подобається вигляд ваших грудей, перевіряти такі імпланти слід раз на п’ять-десять років. В разі розриву імпланта жінка одразу дізнається про це, оскільки травмована молочна залоза майже одразу втратить об’єм. У цьому випадку слід негайно звернутися за медичною допомогою. 

Якщо вас щось турбує – запишіться на прийом до вашого лікаря
Незалежно від того, коли були встановлені ваші імпланти – п’ять місяців чи п’ять років тому, – якщо вас щось турбує з цього приводу або виникли якісь запитання, запишіться на прийом до провідного українського пластичного хірурга доктора Дмитра Слоссера. Адже чим раніше ви вирішите наявну проблему, тим краще для вас самих і вашого організму. 
З часом смаки та тренди змінюються, й деякі жінки хочуть змінити розмір імпланта або потребують підтяжки грудей внаслідок обвисання молочних залоз і вікову втрату еластичності шкіри. Доктор Дмитро Слоссер має великий досвід і запропонує вам своє бачення того, як можна змінити ситуацію, що виникла, аби ви були задоволені своєю зовнішністю та своїми грудьми.
 
Якщо у вас почали виникати думки про те, що прийшов час перевірити свої грудні імпланти, доктор Слоссер із задоволенням зустрінеться з вами на консультації, аби вислухати ваші скарги або провести огляд молочних залоз. 

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити