Що стоїть за вартістю ботокса і ін'єкційних наповнювачів?

Ціна популярних косметичних процедур, таких як ботокс і дермальні наповнювачі, є фактором, який багато людей беруть до уваги, перш ніж записатися на прийом. Хоча ви, безумовно, хочете вибрати постачальника і варіант лікування, який відповідає вашому бюджету, ви також повинні бути обережні з постачальниками, які не мають достатньої підготовки і досвіду і які можуть поставити під загрозу ваше здоров'я і безпеку.

Щоб допомогти вам отримати максимальну віддачу, гарантуючи, що Ви отримуєте справжній продукт, керований навченим професіоналом, розгляньте ці поради.

Скільки коштують філери і ботокс?

Знаючи, яка середня вартість філерів і ботокса у Вашому регіоні, ви можете оцінити, чи є ціна певного постачальника справедливою або підозріло низькою. Зробіть своє дослідження, порівнюючи ціни від декількох авторитетних постачальників у Вашому регіоні, перш ніж приймати рішення.

Що стоїть за вартістю ботокса і ін'єкційних наповнювачів? | SLOSSER

Джерело фото: tsn.ua

Якщо процедури відповідають вашему бюджету, ви також захочете врахувати, як довго триватиме кожна процедура, перш ніж буде потрібен повторний візит. Як правило, наповнювачі гіалуронової кислоти можуть тривати від 6 до 18 місяців, в той час як ботокс зазвичай триває від 3 до 6 місяців. Таким чином, хоча початкові витрати на філери, наприклад, можуть здатися вище, знайте, що вам може не знадобитися ще одне лікування протягом року або більше.

Чому "вигідний шопінг" для ботокса- це не ваш найкращий вибір?

При визначенні ціни на ін'єкційний наповнювач або лікування ботоксом враховуйте, що вартість продукту становить тільки одну складову від загальної ціни. Ви також платите за навченого, сертифікованого та досвідченого фахівця, щоб правильно керувати цими продуктами для безпечного досягнення красивих, природних результатів.

З цієї причини не рекомендується торгувати ботоксом, філерами та іншими косметичними процедурами. На жаль, до цих пір часто можна почути жахливі історії про непідготовлених, неліцензованих постачальників, які пропонують косметичні послуги з великою знижкою і завдають тривалого збитку пацієнтам. Це ключова причина, чому вибір сертифікованого пластичного хірурга або медичного спа-центру, керованого сертифікованим пластичним хірургом, є одним з найважливіших рішень, які ви можете прийняти при покупці ін'єкційних препаратів.

Кілька червоних прапорів, які потрібно шукати при виборі наповнювача або постачальника ботокса, включають в себе:

  • Ціни, які здаються занадто хорошими, щоб бути правдою
  • Відсутність інформації або фотографій до і після на їхньому сайті або в їхньому офісі
  • Відмова показати вам упаковку або маркування продукту
  • Брудний, неорганізований офіс або клініка

Варто також відзначити, що хоча "ботокс-вечірки" стали популярними, ці заходи не є безпечним способом отримання ін'єкцій, якщо вони не проводяться ретельно в умовах клініки. Ботокс, філери та інші професійні косметичні процедури завжди повинні виконуватися в стерильному медичному кабінеті і кваліфікованим фахівцем.

Як заощадити на ботоксі і філерах безпечним способом?

На щастя, існує безліч різних способів зробити вартість філерів і ботокса більш доступною, але при цьому отримати безпечні і якісні результати. Найкращий спосіб заощадити- це шукати акції від вашого надійного постачальника- знову ж таки, побоюючись пропозицій з низькою ціною з сумнівних джерел. Деякі пластичні хірурги пропонують знижку, якщо ви купуєте кілька шприців або одиниць, або знижки при курсі хірургічних і нехірургічних послуг. Інші можуть мати нагороди або програми лояльності, які роблять лікування більш доступним з часом.

Інший варіант- обговорити фінансування під час консультації. Деякі офіси можуть запропонувати варіанти фінансування, щоб ви могли оплачувати своє лікування невеликими порціями протягом більш тривалого періоду часу, а не платити одноразово вперед.

Якщо вас турбує вартість філерів або ботокса, обговоріть свої конкретні цілі з сертифікованим пластичним хірургом і не бійтеся чесно говорити про свій бюджет. Працюючи разом, ви можете знайти правильні варіанти лікування, які допоможуть вам виглядати свіжим, не витрачаючи занадто.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити