Чотири неінвазивні косметичні процедури для чоловіків

У міру того як неінвазивні косметичні процедури продовжують набирати популярність, зростає і їх затребуваність серед чоловіків. Неінвазивні методи лікування можуть дати відмінні результати як для чоловіків, так і для жінок, але чоловіки, як правило, мають свій власний специфічний набір естетичних проблем.

Більшість чоловіків зацікавлені в усуненні ознак старіння, зберігаючи при цьому мужній зовнішній вигляд. Деякі загальні проблеми для чоловіків з віком-це вперті жирові кишені, тонкі лінії і зморшки. Ось чому ці чотири процедури для чоловіків можуть бути ідеальними для створення кращого, більш молодого зовнішнього вигляду.

Електромагнітна стимуляція (EMSCULPT)

Коли чоловіки стають старшими, їх метаболізм сповільнюється-і так починається боротьба з втратою впертого жиру і підтриманням худорлявої статури. Коли дієти і фізичних вправ вже недостатньо для того, щоб підтягнути і привести в тонус живіт і зад, деякі чоловіки знаходять EMSCULPT® хорошим рішенням. EMSCULPT-це перша нехірургічна процедура контурної пластики тіла, призначена для зменшення жиру при нарощуванні м'язів.

Чотири неінвазивні косметичні процедури для чоловіків | SLOSSER

Джерело фото: metrosexual.com.ua

Що може зробити цей нехірургічний пристрій для скульптури тіла настільки ефективним, так це його здатність викликати велику кількість м'язових скорочень за допомогою високоінтенсивної електромагнітної енергії. Ця м'язова стимуляція змушує цільові м'язи скорочуватися набагато більше, ніж людина може досягти за допомогою присідань або підтягувань поодинці. Інтенсивні м'язові скорочення змушують м'язову тканину перебудовуватися і посилюють спалювання жиру.

Багато чоловіків описували відчуття під час 30-хвилинної процедури EMSCULPT як порівнянні з участю в напруженому тренуванні. EMSCULPT очищається FDA для тонізації, зміцнення живота і сідниць. Для відновлення потрібен нульовий час простою, а остаточні результати зазвичай спостерігаються через 2-4 тижні після остаточної обробки. Залежно від особистих цілей деяким чоловікам може знадобитися кілька сеансів для досягнення оптимальних результатів.

CoolSculpting

CoolSculpting® - це ще один нехірургічний варіант контурної пластики тіла, який зміцнив своє місце в списку кращих нехірургічних методів лікування для чоловіків. Для тих, хто хоче позбутися кишень небажаного жиру, CoolSculpting може бути розумним вибором. Загальні місця, де чоловіки накопичують жир з віком, - це верхня і нижня частини живота, а також стегна, але CoolSculpting можна використовувати практично в будь-якому місці тіла.

Обладнання використовує технологію cryolipolysis заморозити підшкірні жирові клітини, не пошкоджуючи навколишнє шкіру і тканини. Підшкірний жир-це щипковий жир, який знаходиться безпосередньо під шкірою. Після того як обробка CoolSculpting руйнувала тучну тканину, тіло після цього виключає тучні клітини через лімфатичну систему.

Кожен сеанс зазвичай займає близько 30 хвилин. Деякі пластичні хірурги пропонують кілька різних варіантів лікування CoolSculpting, таких як DualSculpting® і CoolAdvantage™. DualSculpting використовує дві машини CoolSculpting одночасно для вирішення більш ніж однієї області одночасно, в той час як CoolAdvantage використовує ще більш холодну температуру для досягнення результатів схуднення тіла за менший час.

Хоча результати лікування варіюються від людини до людини, для досягнення кінцевих результатів може знадобитися від 2 до 4 місяців, оскільки організм поступово усуває жирові клітини. Люди можуть побачити до 25 відсотків зменшення в тучних клітинах в обробленій площі. Залежно від особистих цілей може знадобитися кілька сеансів. Зменшення жиру без незручностей розрізів, анестезії або тривалого простою робить CoolSculpting легким вибором для нехірургічної контурної пластики тіла для чоловіків.

Ін'єкції ботокса

Тонкі лінії і зморшки-це не просто поширена проблема для жінок. Багато чоловіків виявляють, що перші ознаки старіння заважають їм набути впевненості в собі. Саме тому ін'єкції ботокса—такі як Ботокс®, Диспорт® і Ксеомін®-піднялися на перше місце в списку медичних спа-процедур для чоловіків. Ботокс, при використанні для чоловіків, може тимчасово лікувати загальні ознаки старіння у верхній частині обличчя, такі як:

  • Гусячі лапки навколо очей
  • Глибокі лінії і зморшки на лобі
  • Похмурі зморшки між бровами

Залежно від естетичних цілей та кількості продукту, необхідного для лікування цільових областей, лікування ботоксом може тривати від 15 хвилин до години. Після ін'єкцій ботокса час відновлення не потрібно, і остаточні результати можна отримати через 3-7 днів. Ефект від лікування ботоксом може тривати від 3 до 6 місяців і може бути легко підтриманий повторними процедурами.

Незважаючи на те, що ботокс має широку популярність, важливо шукати кваліфікованого постачальника для безпечного та ефективного проведення лікування. Проведення ін'єкцій від сертифікованого пластичного хірурга з багатими знаннями, навичками і підготовкою може принести відмінні результати.

Ін'єкції філерів

Втрата обсягу в області обличчя також є одним з основних факторів розвитку глибоких складок і зморшок. Саме тому багато чоловіків шукають переваги дермальних наповнювачів. Дермальні наповнювачі можуть усунути загальні ознаки старіння за невелику частку витрат і часу простою, які будуть потрібні для інших більш інвазивних процедур, таких як підтяжка обличчя.

Існує безліч дермальних наповнювачів на вибір, але більшість з них в даний час містять гіалуронову кислоту або гідроксиапатит кальцію, які з часом природним чином засвоюються вашим організмом. Вирішальний фактор того, яку марку дермального наповнювача використовувати, буде залежати від області бажаного лікування, типу стану, що потребує лікування, і від того, як довго людина хоче, щоб результати зберігалися. Наповнювачі можуть:

  • Відновлення втрати гучності
  • Пом'якшити лінії особливо навколо рота
  • Покращіть рубцювання без кісточок
  • Додайте повноту і чіткість губам

Лікування може тривати від 15 хвилин до години. Після лікування деякі люди можуть відчувати мінімальний набряк і рожевість, але повинні побачити повний ефект протягом 3-7 днів. Залежно від того, який тип дермального наповнювача обраний, чоловіки можуть насолоджуватися своїми результатами в будь-якому місці від 6 місяців до 2 повних років.

Думаєте про одну з процедур, згаданих вище?

Легко зрозуміти, чому так багато чоловіків вибирають неінвазивні методи лікування для вирішення своїх косметичних проблем. Неінвазивні косметичні процедури можуть запропонувати чудові результати, невеликий час простою і доступні ціни.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити