Чого можуть очікувати чоловіки під час відновлення своїх дермальних філерів?

Однією з найбільш швидкозростаючих груп, що звертаються до косметичної пластичної хірургії, є чоловіки. Багато процедур, які колись вважалися тільки для жінок, тепер регулярно запитуються пацієнтами чоловічої статі. У міру того як стереотипи тануть, чоловіки використовують свій голос, щоб показати естетичному світу, що вони теж хочуть виглядати молодше, більш гладкими, м'якими і більш свіжими.

Неінвазивні методи, такі як ін'єкційні дермальні наповнювачі, пропонують чоловікам перевагу швидкої процедури в кабінеті з негайними результатами і без простоїв. Чоловіки, які почали помічати глибокі зморшки на обличчі або зморшки навколо очей або рота, які є результатом в'ялості шкіри, побачать відмінні поліпшення за допомогою дермального наповнювача. Крім того, риси обличчя, які втратили свою чіткість або виглядають порожніми, можуть значно покращитися, оскільки наповнювачі заповнюють втрачений обсяг обличчя. 

Чого можуть очікувати чоловіки під час відновлення своїх дермальних філерів? | SLOSSER

Джерело фото: estet-portal.com

П'ять речей, які чоловіки можуть очікувати під час відновлення їх шкірних наповнювачів.

Швидке відновлення

Хоча час відновлення після кожного застосування наповнювача буде залежати від конкретного пацієнта, цільової області і ступеня корекції, зазвичай воно триває 24-48 годин. Для більшості чоловіків відновлення займає від одного до двох днів, без необхідності простою. Чоловіки можуть зробити собі ін'єкції, а потім відразу повернутися до роботи або навчання.

Практично ніяких обмежень

Наповнювачі не вимагають ніяких обмежень по активності після обробки. Проте енергійні фізичні вправи не рекомендуються протягом перших 24-48 годин після ін'єкції. Цей час дозволяє наповнювачу осісти і загоїти область лікування, зводячи до мінімуму ймовірність виникнення набряків і синців.

Мінімальний дискомфорт

Неінвазивне омолодження обличчя за допомогою дермальних наповнювачів не викликає болю, тому загальна анестезія не потрібна. Індивідуальний лікар може використовувати місцевий знеболюючий крем або місцевий анестетик, щоб зробити ін'єкції більш комфортними. Як тільки лікування закінчиться, цільова область може залишатися ніжною протягом декількох днів. Однак це зазвичай добре вдається за допомогою безрецептурного знеболюючого, такого як ацетамінофен.

Негайне поліпшення зовнішнього вигляду

Дермальні наповнювачі забезпечують негайні результати, тому зморшки і глибокі лінії обличчя відразу ж будуть виглядати краще. Протягом перших кількох днів, коли наповнювач осяде, оброблена область може іноді виглядати злегка переповненою або опухлою, хоча це швидко пройде. У міру того як будь-які припухлості або синці після лікування зменшуються, чоловіки можуть очікувати, що їх результати будуть продовжувати поліпшуватися. Найкраще, якщо через кілька тижнів результати не досягнуть бажаної позначки, можна застосувати додатковий наповнювач.

Трохи побічних ефектів

Філери- це надійний спосіб відновити обсяг і розгладити зморшки на обличчі, які виникають як частина нормального процесу старіння. Однак, існує невелика ймовірність виникнення побічних ефектів. Вони можуть включати почервоніння, синці, болючість і точкову кровотечу в місці ін'єкції. Гіперчутливість або оніміння також поширені протягом першого тижня. Більш серйозні ускладнення, такі як інфекція, зустрічаютюся рідко при використанні сертифікованого пластичного хірурга або досвідченого ін'єктора.

  • Після лікування періодично прикладайте пакет з льодом, щоб зняти набряк або хворобливість.
  • Приймайте ацетамінофен або безрецептурне знеболююче від дискомфорту.
  • Обов'язково нанесіть сонцезахисний крем, щоб захистити область обробки.
  • Дотримуйтесь конкретних інструкцій вашого провайдера для безпечного відновлення.
  • Не ходіть в спортзал і не займайтеся спортом протягом перших одного-двох днів після лікування.
  • Не тріть, не чешіть і не масажуйте область лікування протягом перших 24 годин. У деяких випадках це може призвести до міграції наповнювача в навколишні області.
  • Не вживайте алкоголь протягом перших 24 годин, так як це може привести до набряків і синців.
  • Не чекайте, щоб звернутися до лікаря, якщо у вас є лихоманка або якщо почервоніння, болючість або тверді ділянки не вирішуються протягом декількох днів.

Найкращий спосіб забезпечити коротке і безпечне відновлення дермального наповнювача- це довіритися сертифікованому пластичному хірургу або досвідченому ін'єктору. Перевірте перед ін'єкцією; обговоріть акредитацію та досвід вашого лікаря до початку процедури ін'єкції.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити