Різні варіанти контурної пластики тіла пропонують індивідуальні процедури

Є багато людей, які відчувають, що вони могли б отримати вигоду з якогось виду контурної пластики тіла, але плутаються в тому, який варіант контурної пластики тіла був би кращим для них. Термін "контурна пластика тіла" включає в себе широкий спектр косметичних процедур і операцій.

Використовуючи як нові, так і традиційні процедури на додаток до можливості вибору між хірургічними, мінімально інвазивними і неінвазивними процедурами контурної пластики тіла, чоловіки і жінки можуть налаштувати свою контурну пластику тіла відповідно до своїх потреб.

Різні варіанти контурної пластики тіла пропонують індивідуальні процедури | SLOSSER

Джерело фото: bonusita.ru

Звуження вашого пошуку

З усіма варіантами, які у вас є, щоб поліпшити свій зовнішній вигляд, може здатися, що вибір приголомшує. На щастя, є п'ять питань, які ви можете задати собі, щоб почати визначення того, як вибрати процедури контурної пластики тіла.

  • Люди, які знаходяться в межах здорового діапазону ваги, можуть отримати найбільшу користь від ліпосакції або однієї з багатьох нехірургічних процедур контурної пластики тіла. Ці люди вважаються в цілому здоровими, але мають певні ділянки впертого жиру в організмі, які вони хочуть видалити.
  • Ваш індекс маси тіла (ІМТ) 30 або менше? Людина повинна мати ІМТ близько 30 або менше, щоб бути достатньо придатним для більшості процедур контурної пластики тіла. Якщо чийсь ІМТ перевищує 30, хороша ідея для них полягає в тому, щоб зосередити свої зусилля на дієті та фізичних вправах, перш ніж вивчати варіанти процедур.
  • У вас обвислі м'язи або в'яла шкіра? Обвислість- це поширена косметична проблема, особливо коли люди стають старше, відчувають коливання ваги протягом усього свого життя або різко втрачають вагу останнім часом. Поділ м'язів живота часто зустрічається під час вагітності і може бути усунутий за допомогою абдомінопластики. Надлишки шкіри, розтягнуті і ослаблені м'язи можна підтягнути або видалити хірургічним шляхом.
  • Ви хочете швидких результатів? Ліпосакція та інші хірургічні варіанти контурної пластики тіла можуть дати результати, які можна побачити протягом декількох днів або декількох тижнів. Нехірургічні процедури контурної пластики тіла часто вимагають декількох сеансів лікування, розтягнутих у часі для досягнення найкращих результатів.
  • У вас є час, щоб прийти в себе? Хірургічні операції, такі як ліпосакція і підтяжка живота, вимагають спеціального часу відновлення, протягом якого фізичні навантаження обмежені. Нехірургічні методи лікування можуть забезпечити менший час простою або навіть відсутність простою, оскільки вони не включають хірургічні розрізи, анестезію або голки. Таким чином, ви можете досить швидко повернутися до своєї повсякденної діяльності.

Хірургічні варіанти контурної пластики тіла

Існує багато хірургічних і нехірургічних варіантів контурної пластики тіла, які слід розглянути. Контурна пластика тіла може бути відмінним варіантом для тих, хто хоче переглянути свою фігуру. Це особливо ефективно для людей, які зазнали серйозної втрати ваги. Поєднання процедур може допомогти зменшити вперті жирові відкладення і підтягнути вільну шкіру і м'язи, часто залишаються позаду.

Ось деякі поширені хірургічні процедури, які люди вибирають:

  1. Ліпосакція включає в себе видалення небажаних впертих жирових кишень для створення більш стрункого, більш обтічного тіла. Це може бути зроблено практично на будь-якій ділянці тіла, яка має надлишок жиру.
  2. Абдомінопластика, широко відома як підтяжка живота, включає в себе тонізацію і підтягування області живота. За допомогою цієї процедури видаляють пухку шкіру і відновлюють розтягнуті і ослаблені м'язи.
  3. Підтяжка стегон і підтяжка тіла може допомогти поліпшити стан мішкуватої шкіри навколо сідниць і стегон, що може бути викликано генетикою, старінням або значною втратою ваги. Це досягається шляхом позбавлення від надлишків шкіри і впертого жиру і підтягування нижележащей мускулатури.
  4. Підтяжка рук може допомогти поліпшити зовнішній вигляд пухкої провислої шкіри на передпліччях, видаливши зайву, висячу шкіру.
  5. Бразильська підтяжка сідниць може збільшити сідниці, забезпечуючи кращий баланс природних вигинів. Це досягається шляхом використання власних жирових клітин людини для збільшення сідниць.
  6. Мінімально і неінвазивні варіанти контурної пластики тіла

Нехірургічні варіанти можуть підійти для людей, які хочуть вирішити проблеми легкої контурної пластики тіла, які можуть не потребувати великого лікування після хірургічної процедури. Вони також є популярним вибором для людей, які мають напружений графік і не можуть зайняти необхідний час, щоб відновитися після операції. Наприклад, зайнята мама, яка хоче домогтися деякого тонізації та підтяжки, тепер має нехірургічні варіанти для розгляду, де 10-15 років тому хірургічний макіяж мами був її єдиним надійним варіантом контурної пластики.

Є багато нехірургічних методів лікування, щоб розглянути. Деякі використовують холодні температури, щоб убити небажані жирові клітини, деякі використовують тепло. Є також процедури, які використовують ультразвукові хвилі, спрямовані на жирові клітини під шкірою, щоб зламати жир. Всі ці варіанти потім покладаються на природний процес очищення вашого тіла, щоб видалити зруйновані клітини і створити більш тонкий вигляд в обробленій області. Більшість з них вимагають 30-90-хвилинних сеансів лікування, причому кілька сеансів необхідні для помітного схуднення тіла. У деяких випадках нехірургічні процедури також можуть тонізувати і підтягувати шкіру в області, що обробляється.

При розгляді нехірургічних варіантів важливо відвідати кілька сертифікованих пластичних хірургів, щоб дізнатися, які методи лікування вони пропонують, і з'ясувати, чому вони вибрали один метод замість іншого. Подивіться, як кожен з них може допомогти вашому конкретному косметичному концерну, отримати ціни і витратити час, необхідний для прийняття правильного рішення для ваших власних цілей.


Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити