Реконструкція вуха - статті про пластичну хірургію

Реконструкція вуха — одна з найскладніших пластичних операцій. Це унікальна процедура, що виконується поетапно і потребує тривалої підготовки та точного планування. Хірургія вуха є дуже індивідуальною для кожного пацієнта. Ціна реконструкції вушної раковини починається від 7000 євро.

Традиційна отопластика зазвичай виконується у косметичних цілях. Процедура спрямована на зміну форми, зовнішнього вигляду вух і найчастіше проводиться при деформаціях випнутих вух. Отопластика дає виняткові результати з невеликими рубцями та коротким періодом реабілітації.


Реконструктивна отопластика проводиться у разі виникнення більш серйозних деформацій: вроджених, післяпологових чи в результаті отриманих травм. Найефективніший метод реконструкції вуха — з використанням власної хрящової тканини пацієнта. Ця операція виконується поетапно, а період реабілітації проходить складніше та довше. Вартість реконструктивної хірургії вуха дорожча за традиційну отопластику, оскільки вона вимагає високих хірургічних навичок: у ході процедури пластичний хірург по суті формує нове вухо з хрящової тканини.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити