Ліпосакція - статті про пластичну хірургію

Ліпосакція — це один із методів косметичної хірургії, спрямований на формування естетичних контурів тіла.

Вартість ліпосакції залежить від кількох факторів. Ціна на операцію для двох людей може бути різною, навіть якщо вони мають аналогічні потреби.

Ліпосакція ціна — якими можуть бути фактори?

Кількість оперованих зон. Цей фактор матиме великий вплив на загальну суму. Додавання навіть невеликої додаткової зони може подвоїти загальну вартість.

Ціна на корекцію деяких зон вища у порівнянні з іншими. Наприклад, операції на грудях і спині, ймовірно, коштуватимуть дорожче, ніж ліпосакція на руках, через їхню збільшену площу поверхні.

Однак ця умова правильна не для всіх пацієнтів. Деякі люди генетично сильніше схильні до відкладення жирових тканин під шкірою, через що зазвичай недорогі процедури вимагатимуть більше часу для завершення.

Досвід хірурга та вартість ліпосакції. Робота пластичних хірургів із великим досвідом цінується дуже високо. Це не означає, що менш досвідчені хірурги не можуть досягти хороших результатів, для відточення навичок та розвитку естетичного бачення потрібен час.

Обширність операції. Кількість жирових відкладень, наприклад, на животі у всіх людей різна. Цей фактор впливає на тривалість проведення ліпосакції та обсяг роботи. Тому неможливо оцінити вартість операції в тій чи іншій зоні без урахування того, скільки буде видалено тканин.

Регіон — ліпосакція у Києві ціна. Вартість ліпосакції у деяких регіонах вища. У великих містах зазвичай найвищі ціни на пластичні операції. Водночас хороші фахівці зазвичай їдуть із маленьких міст, щоби мати більше можливостей для професійного та фінансового розвитку. Тому при виборі лікаря краще орієнтуватися на його кваліфікацію, а не на регіон. Слід оцінити роботи пластичного хірурга, звернувши увагу на те, наскільки майстерно він здійснює саме ліпосакцію.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити