Чи помітні шрами після пластичних операцій?

Питання, яке найчастіше хвилює пацієнтів, — наскільки помітним буде шрам після пластичної операції?

Першим і найважливішим кроком до непомітного загоєння є відповідне закриття рани. Накладання швів звужує краї рани, що допомагає двома способами. Якщо рана відкрита, шви зведуть її разом, так що вашому тілу не доведеться заповнювати простір між краями і, отже, рана загоїться швидше. Другий аспект — потрібно стабілізувати та перебудувати відповідні тканини, щоби вони зросталися одна з одною. Справа не тільки в швах, а й у тому, як вони накладені, який тип швів використовується та скільки шарів накладено.

Досвідчений пластичний хірург використовує найкращі техніки, відштовхуючись від фізіології пацієнта та виду операції. Завдяки цьому після операції залишається тонкий малопомітний слід, який із часом світлішає і майже повністю зникає. Ви можете переконатися в цьому, оцінивши роботу доктора Слоссера.

Ринопластика до та після — яких результатів очікувати?

Розташування, розмір і вид шрамів від ринопластики залежать від того, який тип операції вам необхідний: відкрита чи закрита ринопластика. Доктор Слоссер приділяє велику увагу тому, щоб у пацієнтів після ринопластики залишалося якнайменше видимих ​​рубців, при цьому досягаючи приголомшливого результату. Оскільки розрізи, які використовуються при закритій ринопластиці, здійснюються всередині носа, після процедури не залишається видимих ​​шрамів на поверхні. Навіть при відкритій ринопластиці розрізи крихітні та розташовані в межах природних вигинів шкіри.

Мамопластика фото до та після

Під час консультації досвідчений пластичний хірург оцінить фізіологічні й естетичні особливості вашого тіла та запропонує найвідповідніший спосіб проведення операції для натурального зовнішнього вигляду.

Крім того, якщо після операції за розрізом доглядають належним чином, він не піддається надмірному впливу сонячного світла, видима рубцева тканина з часом поступово блідне, згладжується та розм'якшується.

Блефаропластика до та після

Тонка шкіра повік схильна до передчасного старіння, але водночас вона гоїться швидше і краще, ніж інші частини вашого тіла. Блефаропластика дає максимально натуральні результати навіть у складних випадках. Це одна з пластичних операцій, після якої пацієнти найшвидше відновлюються і завжди задоволені результатом, оскільки навіть близькі рідко можуть розгледіти сліди після операції.

Слоссер Дмитро Володимирович
Автор статті: Слоссер Дмитро Володимирович

Заслужений лікар України, керівник центру пластичної хірургії

Всі статті автора

Зв'язатися зі мною

Пластичний хірург

Слоссер Дмитро Володимирович

Україна, м. Київ, вул. Щекавицька, 9а
(Клініка "Nove Tilo")

Задати питання
лікарю особисто

Надсилаючи форму, я надаю згоду на обробку персональних данних.
Соціальні мережі
Месенджери
На цьому сайті використовуються файли cookie. Продовжуючи перегляд сайту, ви дозволяєте їх використання. Детальніше Закрити